kuinkas sitten kävikään

1.11.2018 - 10:14 / KuningatarAlkoholi.
4 vastausta - “kuinkas sitten kävikään”

 1. anonyymi Kirjoittaa:

  Tää on niin vaikea aihe! Ihmisten moninaisuus on niin hankalaa, ja että harva pahaa tekevä ihminen on täysin paha. Itsellä on vaikea vetää rajoja ja tietää miten suhtautua paskaa tekeviin läheisiin, koska aina kun alan kelata kaikkia todella huonoja hetkiä, huomaan että palaan heti hyviin tekoihin ja mietin että no, kai mä voin antaa huonon käytöksen anteeksi kun pahantekijä antoi kivan joululahjan vuonna 2010 tms. :D Mutta ihanaa että päivität taas, rakastan sun pohtivia sarjakuvia!

 2. Piia Kirjoittaa:

  Kiitos, oli mukava kuulla siitä, kun asiat olivat vielä hyvin. Olenkin ajatellut, että *täytyyhän* jonkun olla tukenut sinua matkan varrella. Et olisi muuten jaksanut noin pitkälle. Elämässä eniten hajalla ja hukassa taitavat olla ne, joilla varhaislapsuudessakin on jo ollut perheen asiat sekaisin. Silloin käydään läpi kehitysvaiheita, joita ei voi myöhemmin korvata. Minuakin lienee auttanut se, että kotona perheväkivalta, juopottelu ja mt-ongelmat alkoivat ”vasta”, kun olin seitsemänvuotias. Mietityttää, että vanhemmillani jaksaminen loppui juuri suunnilleen tämän ikäisenä kuin itse olen nyt… Mutta joo, olisi kiva kuulla jatkossakin ihmistä, joista on ollut tukea ja apua. :)

 3. Vili Kirjoittaa:

  Itsellä ei kauheana ole positiivisia muistoja isästä, mutta kaihon tunnistan ja vihan. Että jos isä olisikin ollut mulle kunnon isä, eikä pahoinpitelevä hirviö. Se et miltä tuntuis kun isä pitäis puolia, ois halannu ja lohduttanu.. Nytki lähestyy isänpäivä, eikä mulla oo periaattees ketään ketä muistaa. Mutta kyllä, suren sitä suhdetta isään jota ei koskaan ollutkaan – ainakaan huolehtivaa ja lämmintä sellaista.

 4. wispie Kirjoittaa:

  Samaistun vikaan ruutuun niin vahvasti, että huhhuh. Tosin vähän eri syystä. Mutta siinä on kyllä vaikeita ristiriitaisia tunteita yhtä-aikaa päällä kun suree sen menetystä mikä oli, ja koittaa sietää mitä tuli, eikä ihme jos se on vaikeaa!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

marraskuu 2018
ma ti ke to pe la su
« loka   joulu »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930