nihilistimato

11.11.2015 - 20:30 / KuningatarAlkoholi.


mato_1mato_2mato_3mato_4 mato_5 mato_6*gyynel*

Kategoria: ahdistus, heikko itsetunto, nihilismi.14 vastausta - “nihilistimato”

 1. Badger Kirjoittaa:

  Itse olen valjastanut tuon matosen käymään vain silloin kun mokaan. Ei tunnu sitten niin pahalta.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Badger: No mutta tuohan on just hyvä! :D Nuin sen pitäisikin olla

 3. kjjo Kirjoittaa:

  Mietin just kun Pertti Nieminen (kiinasta suomentaja, runoilija) kuoli, että merkittävästi sekin paransi maailmaa omalla toiminnallaan. Ja muutti mun elämää vähä. Niinkö sinäki.

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @kjjo: Voi miten kauniisti sanottu keijo :’D Kiitos. Ja rauha herra Niemisen sielulle.

 5. EnOle Kirjoittaa:

  Ärh, harmittaa, että toi vaivaa muitakin toi mato. Mutta, tää sai mut nauramaan ja matonen ei ihan kovin vakuuttava enää ole, kun sen söpön karsealle naamalle hihittelee. Mä printtaan tän jääkaapin oveen, niin se siinä on naurettavana aina, kun meinaa mönkiä kuiskuttelemaan!

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @EnOle: No on se kyllä aika karsean söpö! haha :D Printtaa ihmeessä; kivaa että tästä sarjiksesta irtos näinkin positiivinen näkökulma.

 7. Sari Kirjoittaa:

  Olet järjettömän taitava kiteyttämään ajatuksia ja kokemuksia sarjakuvanmuotoon. Surullisia aiheita, mutta iloiselle mielelle näistä oivalluksista tulee. Toivoisin, joskus näkeväni näitä kirjankin muodossa. :D

 8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Sari: Jätitpä ihanan kommentin, Sari. Toivoisin itsekin saavani vielä joskus nämä jutut painettuun muotoon. Jos koulu ei veisi niin paljon aikaa ryhtyisin siihen vaikka heti. Joskus vielä!

 9. repandeerus Kirjoittaa:

  Blogisi on paras! Aiheet ovat kauheita, mutta niin osuvasti ilmaistuja. Ja tuttuja niin kovin monelle. Näistä pitäisi puhua niin paljon enemmän.
  Olen linkannut tätä blogia sukulaisilleni, suvussamme esiintyy paljon alkoholismia. Äiti itki lukiessaan blogiasi ja on linkkaillut alkoholisti isälleen postauksiasi. Omaa lapsuuttani varjostaa isän alkoholismi, ja äidin ja papan huonot välit koska pappa on alkoholisti.
  Jotenkin tunnen sarjakuvasi lohdulliseksi jollain kaamealla tavalla. En ole ainoa jolta alkoholi on vienyt paljon. Toivon sinulle kaikkea hyvää!

 10. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @repandeerus: Apua, miten upea kommentti! Olen todella liikuttunut; niin kauniita kehuja. Kiitos kun olet jakanut blogiani ja ihanaa, että siitä on ollut muille apua! Ikävää, että alkohoholi varjostaa teidänkin sukua. Suuri lämmin halaus sinulle ja äidillesi<3 Kiitos kun luette ja kaikkea hyvää :D

 11. Klaava Kirjoittaa:

  :DD ET OLIS VOINUT PAREMMIN ILMAISTA. Huaah. Kiitos tästä. Osu muhun. Nauroin makeesti ääneen.

 12. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Klaava: lol mahtavaa haha :’D

 13. Virginia Kirjoittaa:

  Kiitos totuudellisesta ja ihanasta sarjis-blogistasi. Kuin omaa elämääni lukisin. Kamppailen joka päivä samojen tuntemusten kanssa. Koen riittämättömyyttä. Usein tuntuu etten osaa edes kävellä oikein.
  Voimia sinulle ja kevään odotusta!

 14. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Virginia: Kiitos kun luet ja voimia sinullekin! Meidän pitää jatkuvasti muistuttaa itseämme siitä, että nämä ovat vain ikäviä tunteita, eivätkä ne totuudenmukaisesti kerro, millaisia me oikeasti olemme. Sinä riität, vaikka aivot sanoisivat sinulle muuta! Todella mukavaa lopputalvea ja tsemppiä :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

marraskuu 2015
ma ti ke to pe la su
« loka   joulu »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30