muistoja arjesta

14.10.2015 - 18:22 / KuningatarAlkoholi.


pullot_1 pullot_2 pullot_3 pullot_4(Pullometaforien käyttö pitäisi olla kiellettyä kun puhutaan alkoholismista. Anteexi)

pullot_5

pullot_6 pullot_7 pullot_8 pullot_9 pullot_10 pullot_11pullot_12 pullot_13 pullot_14

Kategoria: alkoholi, alkoholismi, alkoholistien lapset.6 vastausta - “muistoja arjesta”

 1. Sande Kirjoittaa:

  Ihmisten omakohtaisten lapsuuskokemusten lukeminen on varmaan suurin syy miksi olen alkanut harkita tukiperhetoimintaan liittymistä. Blogiasi lukiessa tulee usein sellainen outo ”hoivavietti”, tekisi mieli mennä ajassa taaksepäin ja auttaa, olla turvana.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Sande: Tukiperhetoiminta on todella tärkeää työtä! Hienoa jos löydät jossain vaiheessa aikaa ja voimia lähteä mukaan sellaiseen :) Kivaa jos mun blogi synnyttää tällaisia tunteita ja motivoi tukitoimintaan. Itsekin haluaisin joskus vielä auttaa, jos vaan saisin ensin omat asiani kuntoon :’D

  Lämmin halaus, Sande!<3

 3. Uupunut Kirjoittaa:

  Itse olen tehnyt samaa. Välillä piilotin isäni kaljat jonnekkin hyvään piiloon. En kaikkia kerralla vaan yksi kerrallaa, pikku hiljaa kun hän ei nähnyt. Ja kun hän tajusi että kaljat on loppu niin hän meni nukkumaan. joskus hän syytti minua tai äitiäni asiasta, mutta olimme vain hiljaa tai sanoimme että hän on juonut ne itse.
  Välillä vanhempieni välillä tuli riitaa ja äitini laittoi juomat piiloon tai minä otin ne ja lähdin ulos hetkeksi. Kun tulin kotiin niin piilotin ne uudestaan. Näitä on niin ihana lukea, kun tiedän etten ole yksin. Tuntuu välillä siltä kun kirjoittaisit paloja minun mielestäni (you know? :’D).

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Uupunut: Joo, just noinhan se menee :D Kyl ne riidat ois ollu lähes poikkeuksetta pahempia jos alkoholisti ois juonu vielä enemmän. Hyvä systeemi sulla ja äidilläsi! Ikävää kikkailuahan se on mutta you have to do what you have to do..

 5. puarr89 Kirjoittaa:

  Mä olen tehnyt ihan tota samaa. Ja hassuinta, äiti tietää että se olen minä joka ne kaataa, muttei ole mulle suoraan siitä motkottanut. Siskoille ihmetellyt ettenkö ymmärrä miten paljon rahaa menee haaskuun. :D

  Meillä nyt tilanne kärjistyi siihen pisteeseen että 3 vkoa sitten tein lastensuojeluilmoituksen(vihdoinkin!) kun äiti oli alkanut juomaan enemmän. Nyt koitetaan saada joku interventio aikaseksi.

  Toivottavasti sielläpäin on hienot ulkoiluilmat! :)

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @puarr89: Vau, olet ottanut todella tärkeän askeleen! Varmasti on vaatinut paljon rohkeutta. Ikävää tosiaan, että teillä tilanne meni noin vaikeaksi. Toivottavasti interventio saadaan järjestettyä ja siitä on hyötyä, tsemppiä! Hyvää ulkoilusäätä myös sinne ja voimia koko perheelle :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

lokakuu 2015
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031