tee-se-itse

7.08.2015 - 9:44 / KuningatarAlkoholi.
10 vastausta - “tee-se-itse”

 1. Badger Kirjoittaa:

  Mä käyttäisin vaikka moottorisahaa mun läskeihin, JOS sillä takuuvarmasti tulisi onnelliseksi.

  Mutta kun takuita ei ole, niin teen sitten juttuja, joista tulen onnelliseksi. Eli syön välillä mun lempikarkkeja, välillä käyn uimahallissa, välillä piirrän ja välillä väritän ja välillä katselen eläinvideoita.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Badger: Niiiinpäää. Tiedän, että kun joku kohta itsestäni ois ’korjattu’, niin sitten alkais ärsyttää joku muu; nenä, pylly, hampaat, hiukset jne. En ois ikinä tyytyväinen mihinkään, joten parempi vaan jatkaa tuota karkinsyöntiä ja yrittää murehtia vähemmän :D

 3. Mikko Kirjoittaa:

  Minulla on ollut ne omat tyytymättömyyteni kehoni suhteen, vaikka en muista millaisia ja oliko minulla ”tee-se-itse” -ratkaisuja mielessä. Mutta oman kehon häpeän muistan ja koen sitä edelleen, vaikka nykyään omaan jaksamiseen on positiivisesti vaikuttanut se, että pyöräilen arkipäivisin vähintään n. 16 km yhteensä, kun yliopisto on sen verran kaukana itsestäni. Pitäisi vain keksiä jotain, mikä vaikuttaisi muuhunkin kroppaan, niin olisi kai terveempi olo, en tiedä.

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Mikko: Huhhuh, 16km! Sulla on varmaan aikamoinen teräskunto :D Itselläkin liikkuminen auttaa, eihän se nyt kaikkea paranna mut jaksaa ainakin paremmin ja ’huonot kaudet’ ei oo sit nii huonoja välttämättä…

 5. Roz Kirjoittaa:

  Tää on nyt syömishäiriöön liittymätön kommentti, mutta tuo tunne on silti hyvin tuttu. Oon transmies ja sitä kautta tunnen kehodysforiaa myös juuri kuvailemallasi tavalla. Oon monesti kuvitellut miten voisi saada rintakehästäni ylimääräisen pois -tosin aikomatta ikinä tehdä sitä oikeesti.
  Kiitos tosiaan blogistasi! Oot käsittellyt mulle monia omakohtasia asioita ja saanut huomaamaan monia, ei mua läheisesti koskevia, hallaa aiheuttavia rakenteita yhteiskunnassa (alkoholimainonta, vääristyneistä perhedynamiikoista ja laihuuden ihannoimisesta noin mm.)

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Roz: Ahaa, enpä ollut ajatellut, että trans-henkilö voisi samaistua myös tähän (mutta miksipäs ei!).

  Kiitos kun luet; toivottavasti saat vielä haluamasi kehon jossa on hyvä elää ja dysforia helpottaa! Paljon voimia ja haleja<3

 7. Shadou Kirjoittaa:

  Apua, olen itsekin pohtinut tätä asiaa usein silloin, kun itsetunto oli heikompi. Kamala ajatella, että joku on oikeasti näin tehnyt tai ylipäänsä, että ajatus on oikeastaan näinkin yleinen. Toisaalta taas tieto ei edes yllätä, jos hetkeksi sitä pysähähtyy pohtimaan. Kamala maailma. :(

 8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Shadou: No niinpä! Syömishäiriöt on mt-ongelmista katalimpia :( Äärimmilleen vääristynyt kehonkuva voi ajaa kamaliin tekoihin…

 9. tööt Kirjoittaa:

  Heips
  löysin tämän blogin juuri
  Ja tää blogi on tosi voimaannuttava. Alkoholijuttuja ei meidän perheessä ollut (vaikkakin perheväkivaltaa, tosin ei vanhemmilta), mutta itselläni on ollut aika pitkään mm. syömishäiriötä ja masennusta.

  Mulla oli ihan samanlaisia fantasioita. Joskus niistä tuli tosi hyvä mieli, ja muistot siitä saa nykyään suuret ahdistukset päälle nykyään. Siis… miten sitä ajatteli, että se ois ”hyvä” idea? Niinku… oikeesti?

 10. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @tööt: Hei! Anteeksi kun kesti vähän vastaamisessa. Viikkoni on ollu ihan tupaten täynnä ja oon tuskin ehtinyt istahtaa.

  Oli todella mukavaa lukea kommenttisi :D Ihanaa, jos blogini on ’voimaannuttava’, miten kaunis sana! Harmi tosin, että itsekin olet kohdannut näin ikäviä fiiliksiä. Tosiaan, on uskomatonta, miten on ikinä voinut ajatella tällaisia juttuja..ihan hullua!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

elokuu 2015
ma ti ke to pe la su
« heinä   syys »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31