tosirakkaus

12.08.2014 - 16:39 / KuningatarAlkoholi.
22 vastausta - “tosirakkaus”

 1. Mikko Kirjoittaa:

  Jälleen kerran osoitat miksi tämä on tärkeä blogi. Ja sitten toisaalta miten paljon murhetta täällä vain on, ihan liikaa.

  Ja monenlaista rohkeutta tarvitaan, että karu totuus paljastuu. Ja toivon mukaan tämä rohkaisee ja ennen kaikkea helpottaa jälleen joitakin lukijoita.

  Kiitos.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Mikko: Ooo kiitos tosi paljon, Mikko!

  Murhetta todellakin riittää tässä maailmassa. Jos aattelee, nää on loppujen lopuksi tosi tavallisia, jopa arkisia tarinoita. Surullista mut näin se on.

 3. Pisara Kirjoittaa:

  Tää oli tosi hyvä kirjoitus. Tosi koskettava ja varmasti tuttu aihe monille. Tälläset selviytymistarinat varmasti kannustavat monia tämän aiheen kanssa kamppailevia.

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Pisara: Ihanaa että tykkäsit :)

  Se on kyl tosi liikuttavaa kun lukija kirjoittaa samaistuneensa ja saaneensa jotain apua näistä.

 5. Eeva Kirjoittaa:

  Kiitos blogistasi. Se on antanut minulle usein tukea vaikeiden tunteiden käsittelyssä, ahdistuksessa ja masennuksessa. Tämä sarjakuva \Tosirakkaus\ antoi erityisesti tukea omiin tunteisiin, kun ajattelen omia vanhempiani. Usein kun pystyy irrottautumaan muista tukahduttavista ihmissuhteista, on samanlainen irrottautuminen omista vanhemmista paljon vaikeampaa. Varsinkin ajatus velasta, joka tulee vanhemman rakkauden myötä, kuulostaa todella tutulta.

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Eeva: Kiitos itsellesi kun luet! Ihana kuulla, että saat tukea näistä. Saan voimia jatkaa piirtelyäni eteenpäin.

  Ajatus ’velasta’ omia vanhempiaan kohtaan on niin yleinen! Vaikka omat vanhempani ovat tehneet minulle luultavasti enemmän hallaa kuin hyvää, silti tuntuu et mun pitäis jotenkin hyvittää heitä pitämällä heidät elämässäni, vaikka se ei välttämättä ole parasta mielenterveydelleni. Nää on vaikeita juttuja.

  Paljon haleja ja tsemppiä sulle, Eeva!<3

 7. Vili Kirjoittaa:

  Tää postaus ja kokemus kyl on niin tutun oloinen. Juurikin isän narsistisuuden takia ja muiden vaikeiden asioiden takia kärsin yhä masennuksesta, ahdistuksesta ja jatkuvasta stressitilasta. Ehkä joku päivä voin kokee mitä se on elää normaalia elämää lähes ilman vastaavia tunteita, ainakin siinä mittakaavassa kuin nykysin. Mutta tosiaan, on lohduttavaa kuulla että muutkin ovat katkaisseet välinsä vanhempaansa/vanhempiinsa.. Oma äitikin asiasta syytteli turhaan vaikka itsekin samaisen ihmisen uhri ollut. ”Sun isä on aina sun isäs ja se on varmasti tosi rankkaa sille ettet oo siihe yhteyksissä”. Huoh. Kiitos.

 8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Vili: Äh, voisipa ahdistuksen ja stressin vaan riisua pois :/ Ja juu, syyttelevät sukulaiset ei todellaaan auta asiaa. Oma mummoni aina valittaa, etten tue tarpeeksi äitiä. Huoh.

 9. Reija Reipas Kirjoittaa:

  Ahmaisinpa koko blogin miltei kertaistumalta. Mahtavia, parantavia oivalluksia! Itse olen jo kohta kolmekymppinen ja painiskelen edelleen joidenkin blogisi kuvaamien asioiden kanssa. Paranemista on tapahtunut kuitenkin todella paljon, joten toivoton proggis tämä ei ole. :) Kiitos tästä blogista!

 10. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Reija Reipas: ”Parantavia oivalluksia” :D Haha. Hauskasti sanottu!

  Mahtavaa että voit paremmin. Ovathan nämä tosiaan vaikeita juttuja, muttei toivottomia, kuten sanoit jo. Tsemppiä ja kiitos kun luet!

 11. Saxonvoter Kirjoittaa:

  Onpas kyllä typerä systeemi ollut tuolla nuorisokodissa. ”Jos viiltelet niin sut jätetään pois tästä reissusta / et saa jälkiruokaa” tms. Luulis ton just enemmän ahdistavan sitä jolla on jo vaikeeksi paska mieli. Ennemminkin olis ehkä kannattanu olla jonkilainen porkkana systeemi piiska systeemin sijaan.

 12. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Saxonvoter: No äläpä muuta sano. Totta on, että tää juttu on tapahtunut about 10 vuotta sitten. Ehkä nykyajan nuorisokodeissa yritetään suhtautua vähän ymmärtäväisemmin itsetuhoisuuteen. Mut enpä tiedä.

 13. hannapirita Kirjoittaa:

  Hei haluaisin vain kysyä että oletko mahdollisesti tulossa helsingin sarjakuvafestivaaleille? Toivoisin kovasti että saisin tavata sinut ja kertoa miten paljon arvostan blogiasi…..

 14. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @hannapirita: aww ihana HP!<3 Juu ajattelin pyörähtää festivaaleilla ainakin perjantaina ja sunnuntaina (lauantaina mulla on ehkä töitä, mut katon voinko luistaa niistä). Voin vaikka tulla Team Pärvelön pöydän luokse pienlehtitaivaassa. Voin sit kertoa kuinka paljon arvostan teidän projekteja :)

 15. hannapirita Kirjoittaa:

  Joo tai jos tuut perjantaina, nii tuu päätelttaan päälavalle 16.00 kuunteleen kun oon haastateltavana ja sit voit sen jälkeen ehkä ilmiantaa ittesi!

 16. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @hannapirita: ok, tuun ilmiantamaan itseni perjantaina :D

 17. U Kirjoittaa:

  Jäin miettimään jatkoa… Mitä vastasit Unnalle? uskalsitko avata itseäsi takaisin? <3

 18. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @U: Juu, Unnan kanssa tuli jonkin verran juteltua myös omasta taustastani. Mulle on silti edelleen vaikeaa saada ne sanat suustani. Täällä netissä kynnys on paljon alhaisempi, kun voin kuitenkin ottaa vähän etäisyyttä näihin tarinoihin.

  Ihana Ulla<3

 19. Ville Kirjoittaa:

  Haluaisin sanoa tässä jotenkin tosi eeppisesti ja kauniisti miten paljon arvostan tätä blogia. En osaa, joten sanon vain:

  Tää blogi osuu mulle naulan kantaan joka kerta.
  Hyvin pelattu, sir.

  PS: Hyvää joulua, nostan sinulle nuudelimaljaa täältä.

 20. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Ville: Et arvaakaan kuinka onnelliseksi viestisi tekee mut! Tää oli oikein eeppinen ja kaunis :’D Oon tosi otettu.

  Oikein mahtavaa joulua ja tulevaa vuotta sinulle, Ville-rakas! Ja kiitos myös nuudelimaljasta, nam<3

 21. Kielo Kirjoittaa:

  Mä en kestä miten sä teet sarjakuvia tällaisista helvetin tärkeistä ja vaikeista asioista. Mun toinen vanhempi on aivan sairas tyyppi, manipuloiva kusipää joka kuvittelee omistavansa mut, silleen lyhenneltynä ja kaunisteltuna versiona.

  En tahtois mitään niin paljon kuin olla vapaa siitä, mutta se tuskin tulee olemaan mahdollista, koska ihmiset (mm. kaiken kieltävät sisarukset) ei vaan ymmärrä, että ihan oikeasti omat vanhemmat voi olla niin saatanan myrkyllisiä, että ne tuhoaa lastensa elämän. Jos mä katkaisisin yhteydenpidon siihen, mä olisinkin yhtäkkiä se hullu sekopää akka joka kiusaa vanhempirassukkaa. Eihän vanhemmat voi ikinä tehdä lapsilleen pahaa, tai ei ne ainakaan tahallaan. Kaikki pitäis antaa anteeksi.

  Kiitos, että teit tän sarjiksen. Et usko, miten paljon arvostan sitä, että joku puhuu ääneen siitä, että omaan vanhempaan voi ja saa laittaa välit poikki, jos kanssakäyminen sen kanssa on täyttä myrkkyä. Yksikään lapsi ei ole vanhemmilleen velkaa mitään. Tästä pitäis puhua niin paljon enemmän.

 22. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Kielo: Kamalaa, että sinäkin olet näin ikävässä tilanteessa. Se on todella turhauttavaa, miten edelleen on olemassa käsitys siitä, ettei vanhemmat voi muka omia lapsia pahoinpidellä psyykkisesti. Vanhemmathan haluaa tietysti parasta lapselleen ja valehtelu, kontrollointi ja muu paska on aina jotenkin oikeutettua.

  Paljon, paljon tsemppiä ja suuri halaus, Kielo! Toivottavasti asiat kääntyvät parempaan suuntaan.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

elokuu 2014
ma ti ke to pe la su
« heinä   syys »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031