huokaus

26.01.2014 - 9:45 / KuningatarAlkoholi.
11 vastausta - “huokaus”

 1. Vili Kirjoittaa:

  Taitaa olla niin et ne on ns. tunnelukkoja jotka pääsee ottaa ylivallan kun ”aivot ei tarpeeks keskity pitää niitä poissa”.. Ootko tehny tunnelukkotestiä netissä tai kuullu siitä termistä? Suosittelen.

  http://www.tunnelukkosi.fi/testi.php

  Toisaalta, oot onnekas sinänsä et ne ajatukset loppuu aamulla. Mulla ne ei lopu oikeastaan ikinä… Joskus ja harvoin on satunnaisia hetkiä jolloin ne ei raastais mua. :(

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Vili: en ollut kuullukaan tosta tunnelukko-termistä! Mä haluaisin aina niin kovasti valehdella tällaisissa testeissä, jotenkin uskotella itselleni ettei mulla nyt niin huonosti oo asiat, heh. Sain kaikista kohdista melkeen vahva-erittäin vahva vastaukseksi.

  Kauheeta ettei nuo ikävät ajatukset jätä sua rauhaan D: Itse kun herään aamulla tuntuu et se ois kaikki ollu vaan pahaa unta, kuin mitään ei ois tapahtunutkaan. Kaikilla se ei siis valitettavasti mene ihan näin.
  Voimia!
  <3

 3. Mireille Kirjoittaa:

  Tein tuon tunnelukko testin. En varmaan ole oikeaa kohderyhmää kun en analyysistä tunnistanut itseäni. Kohderyhmä olisi ehkä ihminen joka kokee ahdistusta ja stressiä itsensä kanssa. Ei sinänsä huono testi kuitenkaan välttämättä. :)

  Noista ailahtelevista ajatuksista: ajatukset on materiaa niinkuin kaikki muukin ihmisessä. Niihin vaikuttaa kehon hormonit sun muut kemialliset tasapainot. Väsymys ja ruuan puute saattaa viedä ajatukset tosi tuhoisillekkin poluille. Kun itsellä oli paha masennus joskus vuonna pipo ja kirves, muistan että saattoi mennä päiviä että tuntui kuin olisi pahinta pohjasakkaa ja maailma vaan tuhoutuu ikkunan ulkopuolella ja mietin että kaikilla olisi jotenkin helpompaa kun en olisi tällain taakkana. Sitten jossain vaiheessa oli kylki niin kipeänä sängyssä makaamisesta ja rakko niin täynnä että oli pakko nousta sen verran ylös että pääsi vessaan. Ja kun pääsi vessaan asti niin rupesi miettimään että oikeastaan on kauhea nälkä. Ja kun oli saanut syötyä tuntui ihan hullulta kaikki ne ajatukset joita oli justiinsa hautonut siellä sängynpohjalla.
  Näin jälkikäteen kun tuo on mennyttä elämää niin voi jo ihmetellä kuinka monimutkanen ihmiskeho on. Mulla oli sillon isoin juttu että saan perus biologian ensin jonkinlaiseen tasapainoon. Sitten piti käydä läpi ne kaikki ajatusmallien vääristymät mitä oli kerennyt omaksumaan. Summa summarum: hyvä olo on perus olo, arvoton olo on epätasapaino (ellet nyt sattumoisin ole koiranpentujen sarjapotkija ja tunne siitä syyllisyyttä).

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Mireille: potkin kyl koiranpentuja mutten tunne syyllisyyttä siitä.

  Mut joo sit ku on tosi huono kausi meneillään se et jaksaa ees nousta sängynpohjalta ja mennä kouluun tuntuu aikamoiselta saavutukselta. Hienoa että sä oot jättäny nää asiat jo kauas taakse :D

 5. Vili Kirjoittaa:

  Joo, mullakin oli helposti yli puolissa erittäin vahva tai vahva, keskivahvaakin oli aika paljon ja vain pari heikkoa ja vain yhtä ei ollut ollenkaan.. Noh, tätä varten se terapia on ilmesesti. :’D Että ne helpottais. Ja kiitti, kyl tän kaa on jotenkute oppinu elämää..

 6. Ulla Kirjoittaa:

  Uusi tuttavuus tuo tunne lukkosi. Pitänee ostaa.

  Aikuisten lasten kirjassa on mainittu termi HALT (hungry, angry, lonely, tired). Eli pitäisi huolehtia, että perustarpeet on tyydytetty. Nyt onkin aika synkkä olo ja ajattelin pyytää, että piirtäisit jotain positiivista (vaikka auringon). Tajusin, että olen nälkäinen JA väsynyt.

  <3 Olet ihana. Kiitos kun piirrät <3

 7. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Ulla: Olen tainut joskus lukea tuosta HALT-termistä. Usein unohtuu, miten noin perusjuttujen laiminlyönti voi vaikuttaa niin voimakkaasti meidän mielialaan :/

  Kiitos vaan itsellesi kun luet! Voin toki väsätä jotain iloisempaa tässä ennen seuraavaa sarjispostausta. Mulla tulee kyl toisinaan hinku piirtää jotain aivan erilaista ja pirteämpää :)

 8. Vili Kirjoittaa:

  Ainiin, sori vielä tää ”spämmäys”, mut mietin et suakin varmaankin kiinnostaa tehdä testi ton tunnelukko -testin jälkeen: vanhemmuuden vaikutusten arviointi noihin tunnelukkojen syntymiseen..

  http://www.tunnelukkosi.fi/vvtest.php

 9. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Vili: Ei mitään hätää :’D Kiitti kovasti!

 10. Saiccu Kirjoittaa:

  Mä olen kans paininut ton saman ongelman kanssa. Mitkä on oikeita tunteita ja mitkä niitä, mitkä pitäisi vaan päästää kulkemaan ohi? Mitkä ajatukset ovat niitä, millä oikeasti on merkitystä ja mitkä niitä ns. ”taustamölyksi” luokiteltavia. Ja sitten kun alkaa noita ajattelemaan, ahdistuu ja iskee melkein paniikki siitä, että mikä mä oikein olen ja miten mun tulisi olla

 11. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Saiccu: Mun tekis aina mieli luokitella kaikki ne pahat fiilikset taustamölyksi, mut kai nekin on jostain lähtöisin ja ehkä niitä pitäis käsitellä tarkemmin..? En kyl haluais itekkään alkaa ajatella näitä liikaa, ettei iske joku eksistentiaalinen kriisi, hyh.

  Tsemppiä sulle!<3 *hali*

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

tammikuu 2014
ma ti ke to pe la su
« joulu   helmi »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031