kuvitin jotain päivismerkintöi~

18.01.2014 - 9:20 / KuningatarAlkoholi.
9 vastausta - “kuvitin jotain päivismerkintöi~”

 1. Heta Kirjoittaa:

  Tällaisissa yhteyksissä sitä aina ihmettelee, että miten elämä voikin olla tällaista. Että tämä on ”minun normi”, josta ei osaa päästä täysin irtautumaan vaikka tajuaakin mikä on pielessä. Toivottavasti tunnelmat ei enää nykyään ole näin synkät, sä olet tehnyt kuitenkin omia valintoja ja voit määrittää itsesi niiden kautta :)

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Heta: Tunnelmat eivät ole nyt sentään näin synkät, onneksi :D
  Tosiaan, kun saa nää jutut paperille niin huomaa kuinka vinksallaan omat normit todella on

 3. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Mireille: aaaaa Matilda on kyl mahtava kirja/leffa :’D Tykkäsin siitä tosi paljon pienenä ku se oli aika samaistuttavaa.

  Tää on täyttä totta. Ei kaikki perheet oo hyviä perheitä ja ei kaikki vanhemmat oo hyviä vanhempia. On ok päästää irti myrkyllisistä suhteista…

 4. Mikko Kirjoittaa:

  Tässä on niin monta juttua mihin tekis mieli kommentoida, mutta en vain tiedä, että miten. Mahdollistaminen, silmien sulkeminen, perheen ulkoiset kulissit ja kuinka silti kuitenkin näkee myrkyttyneen ilmapiirin. Niin monta, tärkeää juttua, mitkä on tiivistetty tosi hyvin.

  Mutta ehkä lainaan vain Leo Tolstoin Anna Kareninaa, se kun alkaa näin: ”Jokainen onnellinen perhe on samanlainen, jokainen onneton perhe on onneton omalla tavallaan.”

 5. lonnkgegprööt Kirjoittaa:

  Tulee tosta mieleen vahvasti yks tosi hyvä, kylläkin huumeisiin liittynyt, mutta aikapitkälle sama asiaa (addiktiota) koskenu kirjoitus, miten riippuvaisen läheiset ja muu lähipiiri usei kuoliaaksiymmärtävät riippuvaista, sen sijaan, että ottavat kovan linjan ja käskevät hakemaan apua tai tekemään riippuvuutensa kanssa ns. likaisen työn. Tää sitten antaa riippuvaiselle lisäbuustia jatkaa tekemisiään, koska hän saa tavallaan hyväksynnän tekemisilleen tai tarvittaessa taloudellista apua, jollon hänen elämänsä pidetään niillä riippuvaisen raiteilla ja mahd. kiinni normaalissa elämässä, sen sijaan, että riippuvaisen annettas pudota sinne pohjalle, joka saattaisi olla se tehokkain keino ns. herättää riippuvainen todellisuuteen, jossa ihmiset ovat kaikonneet tai ottaneet kovan linjan (eli mene hoitoon tai gtfo). Toisaalta alkoholistin maailma, vaikka sekin on likainen ja sairas, niin ei ole niin pimeä kun narkkarin, jollon pullo kädessä voi viettää pitemmän aikaa yksikseenkin suht ihmisen arkea, ennekuin se addiktio vie työt ja työkyvyt.

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @lonnkgegprööt: Mulle tuli kommentistasi mieleen ohjelma ’Pakkoero päihteistä’ (Intervention), jossa päihdekäyttäjän läheiset tosiaan ottavat tuollaisen kovan linjan: mee hoitoon tai me ei olla enää tekemisissä sun kans.

  Usein kun perhe lopettaa alkoholistin mahdollistamisen alkoholisti tajuaa, että nyt on pakko ottaa vastuu itsestään ja ryhdistäytyä. Valitettavasti meidän koko perhe on aika sairas, joten he mieluiten jatkavat äidin lellimistä.

 7. Layra Kirjoittaa:

  Arvostan suuresti miten pystyt kirjoittamaan näistä aiheista omakohtaisesti, tarkasti ja kaikin niin sanoin mitä itse ajattelee mutta ei voi eikä halua eikä vaan jaksa itse ilmaista.
  Osaan samaistua.
  Mutta niin, ihana ja valistava blogi kaikessa synkkyydessään, mukava lukea myös ns. faktaa alkoholikulttuurista ymym:)

 8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Layra: Kiitos tosi paljon! Välillä iskee epävarmuus, et onko nää mun jutut sittenkin tosi sekavia? tajuaako lukija mitään? On siis ihana saada täläisia kommentteja :D Piristit iltaani<3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

tammikuu 2014
ma ti ke to pe la su
« joulu   helmi »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031