ainii ja hyvää joulua vaan kaikille lupaan parempia postauksia tulevaisuudessa

24.12.2013 - 9:47 / KuningatarAlkoholi.


Kategoria: ahdistus, sälää.3 vastausta - “ainii ja hyvää joulua vaan kaikille lupaan parempia postauksia tulevaisuudessa”

 1. Mikko Kirjoittaa:

  Siis tää on niin totta. Olen itse ajanut itseni kahtena viime kesänä kaljuksi kokonaan, koska siinä vain jokin ihme puhdistautuminen ja muutenkin on tukkaa pyritty muuttamaan, ei oikein ole mihinkään lookkiin voinut tottua vielä. (Vaikka sitten aina tulee ikävä vanhaa lettiä)

  Parran kanssa sama juttu, nyt tekee mieli leikata pois, varsinkin kun Joulupukki kehui nykyistäni hyväksi aluksi pari viikkoa sitten.

  Ja tähän kun lasketaan se, että jotkut ovat ahdistuksissaan ajaneet pois kulmakarvansa, onhan yhdessä leffassa oikein kohtaus sellaisesta toimenpiteestä. Hiipii kyllä sekin aina toisinaan mieleen. :|

  Mutta paljon oleellisimpana pointtina: seesteistä joulua! Tai hiuksista?

 2. Lapsonen Kirjoittaa:

  Mulla on aina se ongelma ettei oikeen ikinä tunnu olevan tyytyväinen omaan lookkiin ja sit ku leikkaa ni tulee eka semmonen haters gonna hate-fiilis ja sitten ei hemmetti miks mä tein näin-fiilis. Kuitenkin aina leikkaan tosi lyhyeks koska sillä todella näyttää olevan joku keventävä/puhdistava vaikutus…

 3. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Lapsonen: itse oon toisinaan just aika impulsiivinen, ”haters gonna hate”-tyyliin ja kappas sitten kaduttaa kun puolet hiuksista on saksittu pois. Siihen vaikuttaa aika paljon myös millä tuulella on. Jos on hyvä päivä peilissä näkyy kaunotar, mutta jos on huono päivä…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

joulukuu 2013
ma ti ke to pe la su
« marras   tammi »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031