tämmöstä tänään

1.11.2013 - 14:25 / KuningatarAlkoholi.
2 vastausta - “tämmöstä tänään”

 1. Mikko Kirjoittaa:

  Ihan sattumalta klikkasin tähän blogiisi ja tää pysäytti, koska itsellänikin on alkoholisti vanhempana. Ja sitten juuri se, että vielä jotenkin jaksaa ja toivoo ja kuvittelee, että olisi jotakin vanhaa jäljellä, mutta joutuu aina pettymään.

  Ja niistä asioista on vieläkin hyvin hankalaa puhua kenellekään, se vain on niin kipeä asia, kun ei juuri voi luottaa keneenkään, kun ei voi omiin vanhempiinsakaan luottaa.

  Joten kiitos tästä ja on todella hyvä, että joku uskaltaa näistä asioista kertoa tällä tavoin. En tiedä pystyisinkö itse, mutta ehkä jonain päivänä vielä, koska ainahan se lohduttaa, että on samankaltaisiakin ihmisiä tässä maailmassa eikä tule joka hetki ulkopuolisuuden viboja.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hei Mikko! Oli tosi kivaa lukea tää sun kommentti :) Nää todellakin on kipeitä asioita, joita voi olla tosi vaikea pukea sanoiksi. On kuitenkin aina kivaa kun joku lukija kertoo omaavansa samanlaisen taustan alkoholistin läheisenä. Tulee itsellekin vähemmän yksinäinen olo.

  Toivottavasti löydät vielä joskus voimia puhua näistä asioista, mutta jos et, niin tiedä ettei se ole sinun vikasi ja siitä ei pidä tuntea ylimääräistä syyllisyyttä. Itseään ei pitäisi pakottaa sellaiseen, mihin ei ole valmis.

  Suuret halaukset ja kiitos myös kehuista!<3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

marraskuu 2013
ma ti ke to pe la su
« loka   joulu »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930