puhe

24.10.2013 - 12:52 / KuningatarAlkoholi.


 

 

 

 

Okei tuo loppu oli vähän ylidramatisoitu, mutt pointti on siis, et jos mä en koskaan avaudu kellekään, niin eihän kukaan ikinä opi tuntemaan mua. Onko mua sillon oikeesti edes olemassa? Kukaan ei koskaan pääse näkemään sitä oikeaa minää.

 

On kuitenkin tosi lohduttavaa, että ainakin te lukijat opitte tuntemaan mua tän blogin kautta :)

 

Kategoria: ahdistus, alkoholismi, alkoholistien lapset, läheisriippuvuus.8 vastausta - “puhe”

 1. malla Kirjoittaa:

  ”Oliks sulla vaikeeta kotona vai?”

  Voisit ehkä yrittää vastata siihen jotain ”Oli, mutta en vielä pysty/halua avautua siitä kellekään” tyyliin? Jos ne kaverit on oikeesti hyviä kavereita niin eiköhän ne tajua olla kyselemättä enempää. Että voit kertoa sitten kun olet valmis. Jos haluat.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hei malla! :D Tuo on ihan järkevä neuvo. Mua vaan harmittaa, et mun kaverit rakastaa analysoida ja tehdä musta johtopäätöksiä sen perusteella mitä sanon/jätän sanomatta. HUOH.

  Ihanaa että kommentoit! Oon aika pitkään lukenu sun sarjisblogia, se on aivan mahtava! Kiitos siitä :’D
  Haleja<3

 3. Tepe Kirjoittaa:

  Mä jouduin vuosi sitten työterkkarin kautta terapiaan koska rupesin hajoilee totaalisesti. Vaikka mulla on erilainen lapsuuden aave mikä aiheuttaa suurimman osan masennuksesta, niin voin sano, että kunhan on pari kertaa käyny sen saman tyypin tykönä terapiassa, niin se tuntuu oikeesti hyvältä. Enhän mä ees tiä ootko jo sellasella käyny, koska ehin lukea vaan nää pari viimesintä päivitystä ja ethän sä välttämättä sellasista puhuis blogissas. Mutta jos et oo hakeutunu, niin suosittelen. Totta kai jokainen on erilainen ja toisille sopii one o one terapia ja toisille ryhmäistunnot jne, mut joo.

  En oo mitenkään ihmeen kautta terapian ansiosta tervehtyny, mutta kykenen nykyään käymään töissä, ja se on mulle iso juttu. :)

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hei Tepe! Olipa kiva kun olit kommentoinut niin ahkerasti :DD Tuli hyvä mieli.
  Kiitos kun kerroit hieman omaa tarinaasi. Mä hoen tätä jatkuvasti, mut musta on tosi kivaa kun lukijat jättää tälläisia kommentteja. Tiedän etten ole yksin näiden juttujen kans :)

  Mahtavaa että menit terapiaan! Se ensimmäinen askel voi vaatia paljon rohkeutta. Hienoa myös, että siitä on ollut sulle apua. Toivottavasti minäkin vielä joskus :)

  Paljon suukkoja&haleja<3

 5. Saiccu Kirjoittaa:

  Tulin tänne sun blogiin kommentin kautta, jonka jätit blogiini. Ja nämä merkinnät on saaneet mun oloni tosi surulliseksi ;_; Tai siis lähinnä surulliseksi sun puolesta siitä kaikesta, mitä oot joutunut kokemaan. Oot kuitenkin rohkea, kun uskallat puhua näistä ja uskon, että varmasti näiden merkintöjen rustailu on eräänlaista terapiaa myös.

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hei saiccu! Kivaa kun vierailit blogissani, ei ollut kuitenkaan tarkoitus masentaa sinua merkinnöilläni, hehe :3
  Kiitos kilteistä sanoistasi, tää sarjisbloggailu on tosiaan kuin terapiaa mulle (ja varmasti monelle muullekin)

  Paljon, paljon halauksia<3

 7. Saiccu Kirjoittaa:

  Et sinä minuu silleen masentanut, musta on hienoa nähdä, että kipeistä asioista voi puhua. Mutta kävi niin surku sun puolestasi. :c

  Halauksia myös paljon takaisin! <3

 8. M Kirjoittaa:

  Tää on niin tuttua! Oikeen suututtaa välillä istua hiljaa työpaikan kahvipöydässä ja hymyillä muiden jutuille, kertomatta sanallakaan itestään. Sitte jos joku kysyy jotain henkilökohtaista, meen ihan lukkoon ja alan sönköttää mitä sattuu :( Aina joulun aikaan multa kysellään meinaanko mennä kotiini jouluksi ja joka ikinen kerta meen ihan lukkoon. En tajua miksei siinä vaan voi vastata että en mene. Aina muutun tosi oudoksi ja tuntuu että koko pöytäseurue varmasti hämmästyneenä tuijottaa, että mikä tuolle nyt taas tuli. Joulu on muutenki mulle niin arka paikka, etten oikeen pysty siitä edes puhumaan, kun tulee niin pohjattoman surullinen olo..

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

lokakuu 2013
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031