”Mikset sä vaan mee terapiaan??”

14.10.2013 - 18:54 / KuningatarAlkoholi.


Ja näin sitä apua ei tuu sit koskaan haettua :D

Kategoria: ahdistus, alkoholistien lapset, mielenterveysongelmat.12 vastausta - “”Mikset sä vaan mee terapiaan??””

 1. Aikuinen lapsi Kirjoittaa:

  Kuin minusta piirtäisit. Nyt taas tuo huonompi vaihe.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Se on kamala noidankehä! D:

  Paljon voimia sinulle<3

 3. Toinen aikuinen lapsi Kirjoittaa:

  Mitä jos huono kausi vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu…?
  Tykkään näistä kuvistasi! :)

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  No se on kyl jo aika kamalaa, jos jää jumiin siihen huonoon kauteen :D

  Ihanaa että tykkäät<3

 5. Purpana Kirjoittaa:

  Itselleni tuli aina ennen tuollaisia vaihteluja ja en ikinä tiennyt mitä tehdä ja pitäisikö oikeasti hakea apua vai ei, mutta sitten aloin käymään psykologilla ja keskustelin itse tabuaiheen kanssa, eli isäni kanssa. Se auttoi todella paljon ja tuollaiset ovat nyt ohi vaikka välillä tulee niitä huonompia hetkiä mutta niistäkin selvitään!
  Tiedän että saattaa olla vaikeaa, mutta suosittelen että haet apua koska mieti näin: siinä tapauksessa jos haet apua ei ehkä enää tulisi niin paljon noita mustia hetkiä!:3 anteeksi en osaa selittää kunnolla, mutta sulla on ihana blogi ja alan seurailemaan ja aivan varmasti tarjoan sulle mun huomiota jokaisessa postauksessa niinku aikaisemmin kerroit että tarvitset huomiota!! c: itse olen aivan samanlainen ja kaipaan paljon huomiota joten on mukava tietää että on samanlaisia ihmisiä XD

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hei Purpana! Jätit aivan ihanan kommentin :D Kiitos kun kerroit hieman omista kokemuksistasi. On tosi hienoa että hait apua, se vaatii rohkeutta! Tarkoitukseni on myös mennä jutteleen jonkun kanssa, kunhan vähän kerään voimia ja saan pääni selvitettyä (toivottavasti mahd. pian!)

  Voi ei, toivottavasti en vaikuttanut LIIAN huomionkipeeltä xD Täällä blogis voi käydä sillon kun siltä tuntuu<3 Ja on muuten lohduttavaa tietää, että muutkin ovat huomionkipeitä :DD

 7. Maijju Kirjoittaa:

  Ei vitsi siis vau, mä samaistuin tähän niinku miljoona prosenttia :’D iha uskomatonta et toi toinen ruutu on kui suoraan mun päästä haha :’D mut onneks itte käyn terapias kuitenni, on sen verran huonoo oloo et ei pääse hyvä olo liikaa ’huijaamaan’ psyykettä että mikä onkaan mielen tila :’) en osannu selittää mut njaa :D
  mut hei kyl terapias käynti kannattaa, jos sattuu huono terapeutti kohalle niin aina voi vaihtaa :D asioista on hyvä puhua ja käsitellä muitteni kansa kui oman mielen, sitä helposti jää junnaamaan oman mielesä kansa samoille rattaille, kun toisen (varsinki ammattilaisen) näkökulma voi olla ihan toinen :D tsemppiä!

 8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Maijju: Vau, kiitos kun kommentoit näin ahkerasti! On ilo saada näin paljon ihania kommentteja :D

  Mahtava kuulla, että terapiasta on sulle apua. Itse junnaan tässä vielä vähän aikaa, mutta enköhän minäkin vielä joskus uskaltaudu psykon puheille. Eihän se loppujen lopuksi oo niin pelottavaa kuin itse on luullut.

  Tsemppiä myös sulle! *hali*<3

 9. Aikuinen lapsi Kirjoittaa:

  Huono kausi kesti tarpeeksi pitkään: terapia aloitettu. Kelan päätöstä odottelen. <3

 10. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Aikuinen lapsi: aadahsfahgfjhdga mahtavaa Ulla!! *suuri tsemppihali*<33 ansaitset kaikkea hyvää :)

 11. nti Täti Kirjoittaa:

  Vou, sarjakuvasi ovat niin kypsää ja tarkkanäköistä pohdintaa näistä jutuista, että oletin sinun piirtävän niitä terapian ohessa jo asioita toisten avulla käsitelleenä! Tuolla kyvyllä käsitellä ja pohtia varmasti saisit hyödyt irti psykoterapeuttisesta työskentelystä. (luen arkistoja alusta alkaen, en tiedä, oletko myöhemmin tänä vuonna jo saanutkin apua)

  <3

 12. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @nti Täti: Ooo kiitos! Olen lukenut aika paljon aiheesta ja kuunnellut muiden ihmisten tarinoita, joten kaipa se vaikuttaa sarjisten sisältöön ja näkökulmaan :)

  Kerään tässä pikkuhiljaa rohkeutta mennä terapiaan. Kyllä vielä jonain päivänä!

  Kiitos kun luet!<3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

lokakuu 2013
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031