mitä nyt taas??

13.09.2013 - 16:20 / KuningatarAlkoholi.
8 vastausta - “mitä nyt taas??”

 1. asdfjy Kirjoittaa:

  KIITOS

  Loistava postaus.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Onpa ihana kuulla! Kiitos tuhannesti :D

  <3

 3. Missa Kirjoittaa:

  Mä oon fani!

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  APUA MISTÄ TÄMÄ IHANA KOMMENTTI OIKEN TULI

  Kiitos Missa! Et tiedäkään kuinka paljon piristit aamuani<33

 5. Vili Kirjoittaa:

  narsisti-juoppo vanhemman uhri ilmottautuu ja voi sanoa, että nää sun postaukset tempas heti mukanaan siihen ajatusmaailmaan josta tunnun jopa kärsiväni. Ihmiset ei tajua, vaikka kuinka selittäisi. Mut.. jotenkin oudolla, ehkä hieman kierollakin tavalla on mukava huomata että en oo ainoa lähes samojen ajatusten kanssa. Aina sitä tietää, että kyllä alkoholistei on Suomi täyn ja paljo monis muissaki maissa, mutta silti en oo vielä tavannu ketää joka ajattelis näin ko minä. Anyway, kiitos tuhannest täst blogista, täältä sait vakkari-seuraajan

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hey Vili! Mun oli pakko lukee tää sun kommentti useampaan kertaan, kun se oli niin kiva. Olen tosi otettu, että pidät näin paljon blogistani!

  Musta joskus tuntuu, et nää mun postaukset on ihan tyhmiä eikä ihmiset ymmärrä (tai halua ymmärtää), joten on tosi rohkaisevaa tietää, että muutkin alkoholistien lapset ajattelevat samalla tavalla. Paljon haleja sulle ja kiitos!<3

 7. Kpos Kirjoittaa:

  Samaistuin täysillä, vaikka tilanne lapsena olikin erilainen. Ei sitä siinä vaiheessa tajua, miten väärin kaikki kotona onkaan, kun ei ole juurikaan vertauskohdetta (varsinkin, kun suhteet sukulaisiin katkotaan). Normaalius todellakin vääristyy: se, mikä toisista tuntuu täysin mahdottomalta onkin joillekin normaalia.

  Vasta paljon vanhempana ymmärtää oikeasti, minkälaisessa helvetissä sitä tuli elettyä, mutta uusien roolien rakentaminen noiden opittujen sijalle kestää sitäkin kauemmin.

  PS. Oot hyvä piirtämään. :)

 8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hei Kpos! On harmillista kuulla, että sinullakin on vähän surullisempi perhetilanne. Tuo normaaliuden vääristyminen on ainakin mulle edelleen se vaikein juttu. Kuten sanoit, nyt vasta aikuisena alkaa sit hitaasti oppia, millainen on ’terve’ perhemalli.

  Ainiin, kiitos todella paljon kehuista! ^^ *hali*

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

syyskuu 2013
ma ti ke to pe la su
    loka »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30