kaiken alku ja loppu

13.09.2013 - 16:17 / KuningatarAlkoholi.
10 vastausta - “kaiken alku ja loppu”

 1. Unikko Kirjoittaa:

  Meikän iskäkin oli ja on vieläkin juoppo. Se ei enää vuosiin ole kutsunut minua oikeassa nimellä. Olin sille huora, huoran penikka tai pikku huora. Lopulta pääsin muuttamaan omaan kotiin, enkä sen jälkeen ole takaisin mennyt.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Unikko: Tuo on niin tuttua! Kukaan ei oo koskaan huoritellut/lutkitellut mua kuin mun alkkariäiti. Onneksi sä pääsit muuttaan pois. Toivottavasti asiat on nyt paremmin!
  Paljon haleja siulle<3

 3. Mussu Kirjoittaa:

  Nää sun sarjakuvat on tosi hyviä. Vähäsen olen parin kohdalla tirauttanut, etenkin tää oli tosi vahva :-(

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Vau, kiitti tosi paljon Mussu! *hali*

  On btw mahtavaa, et sun sarjakuvablogi on tehnyt comebackin :’D Sitä on odotettu<3

 5. Gnu Kirjoittaa:

  Voi nyt tuntua vähän hassulta kun kommentoin näin vanhaan entryyn, mutta pakko on kertoa miten tää sarjakuva mua liikutti.
  Tässä mielestäni ilmenee se, miten vaikeaa on kun äiti on melkeinpä elämäni ainoa ihminen ja piti lapsena tasapainotella sen lämpimän rakkauden ja toisaalta väkivallan välillä.
  Ne aina ihmettelevät, miten voin rakastaa äitiä niin suunnattoman paljon. Syyllistävät mua siitä. Mutta sä taidat ymmärtää!

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hei Gnu!

  Näinhän se on. Ei ihmiset oo koneita jotka voi noin vain lakata rakastamasta ihmistä, joka on ollut heille niin tärkeä. Asiat on monimutkaisempia. Harmi että sinäkin olet tälläisessa tilanteessa :/

  Kiitos kun jätät näin kilttejä kommentteja :3 (kaikkiin postauksiin saa kommentoida, olivatpa miten vanhoja tahansa)

  Paljon tsemppiä ja tiedä, ettei vika ole sinussa! Sanoivatpa muut mitä tahansa.

 7. random piirtelijä Kirjoittaa:

  btw. Miesten masennus näkyy eritavalla kuin naisilla. Naiset vellovat ajatuksissaan ja miettivät kuinka huonoja ja rumia ovat ja kuinka paha maailma on, mutta miehet hukuttaa ajatuksensa työntekoon. Jos kotona olo masentaa, saattaa paeta huonoa suhdetta pitkiin työpäiviin ja ylitöihin. :/

 8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @random piirtelijä: Totta. Myös miesten ja naisten tapa tehdä itsemurha on usein erilainen. Miehet käyttävät keskimäärin raaempia keinoja kuten ampuvat itseään päähän tai hyppäävät junan alle. Nää on tosi tehokkaita tapoja tappaa itsensä koska mitään ei ole yleensä enää tehtävissä. Naiset toisaalta ottavat yleensä yliannostuksen lääkkeitä tai viiltävät ranteensa. Jos heidät löydetään ajoissa heidät voidaan ehkä vielä pelastaa.

 9. Tintin Kirjoittaa:

  Olipa todella osuvasti kuvailtu tuo epäihmiseksi, pelottavaksi olioksi muuttuminen.

 10. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Tintin: Kiitos! Se on kyllä aikamoinen metamorfoosi…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

syyskuu 2013
ma ti ke to pe la su
    loka »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30