29.08.2017 - 9:05 / KuningatarAlkoholi.




10 vastausta - “”

  1. LauraKatarooma Kirjoittaa:

    Tunnistan niin itteni tästä!

  2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @LauraKatarooma: Liian yleistä on tämä krooninen murehtiminen!

  3. T@u Kirjoittaa:

    Kiitos uusista sarjakuvista. Hyviä ovat vieläkin.

  4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @T@tu: Kiitos kun luet!

  5. Ryhis Kirjoittaa:

    Tuskallisen samaistuttavaa.

    En ees tiedä miltä tuntuu, kun mahanpohjaa ei vähän kivistäis joku isompi ahdistuksen kohde.

  6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @Ryhis: Voi ystäväiseni<3

  7. Hukassa Kirjoittaa:

    Kiitos uusista postauksista! Niitä on odotettu. Jos saa ehdottaa niin voisiko saada sarjakuvaa, miten alkoholistin lapsena tuo rakkauselämä sujuu. Kun itselle ainakin se on mahdoton yhtälö kaiken nuoruuden taakaan takia ja sarjakuvistasi saan usein jonkun ahaa-elämyksen, että noinhan minä toimin

  8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @Hukassa: Kiitos kun vielä luet :D Todella hyvä idea; teen seuraavan postauksen rakkauselämästä. Se onkin vaikea, mutta tärkeä aihe.

  9. Tuuti Kirjoittaa:

    Oi! Just puhuin terapiassa kaikista mieltä painavista asioista, ja terapeutti hoksautti juuri tuosta: pitääkö koko ajan olla jotain murehdittavaa, että elämässä on sisältöä? Sisältö on ehkä huono sana, mutta kutakuinkin noin. Toisaalta ne päivät, kun mulla ei ole murehdittavaa, ovat kuin leijuisi pilvissä, vaikka elämän ulkoiset puitteet olisivat tismalleen samat kuin murehtiessa. Nyt on sentään ollut jotain ”järkevää” murehdittavaa, kun on päässyt töihin (ainakin hetkeksi).

  10. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @Tuuti: Sepä! Monen arki tuntuu rakentuvan niiden ”murheiden” ympärille, jotka pitää sit päivän mittaa ratkaista. Itse teen melkein jokaiselle päivälle listan askareista (murheista), ja en osaa olla rauhassa ennen kuin oon ne selvittänyt. Ehkä pitäisi vaan asennoitua paremmin; esim jonkun esseen kirjoittamisen voisi nähdä tilaisuutena kehittää itseään eikä negatiivisena pakkopullana…en tiedä.

    Tsemppiä töiden kaa! Sä oot hyvä ja osaat<3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus



Heipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

elokuu 2017
ma ti ke to pe la su
« heinä   syys »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031