väsyttää…

31.08.2015 - 15:19 / KuningatarAlkoholi.
9 vastausta - “väsyttää…”

 1. mn Kirjoittaa:

  Tämä on aivan liian identtistä verrattuna omaan elämääni. En muista, milloin olisin viimeksi pysähtynyt, rentoutunut, ollut menemättä kaikkialla ja kaikkialle. En osaa rauhoittua, ja pelkästään ajatus \vain olemisesta\ on aika ahdistava. Muhun on rakennettu – tai se on syntynyt vuosien kuluessa – joku sellainen jatkuva valppaus, rauhattomuus ja herkkyys reagoida pieneenkin räsähdykseen tai kosketukseen. Okei, menee vähän sivuraiteille, mutta tuo tekemiseen ja kivoihin ajatuksiin hukkuminen on niin kovin, kovin tuttua.

  Kuvitat ja sanallistat hienosti kaiken sen, mitä käyt ja mitä MINÄ käyn läpi, joka päivä. Kiitos jälleen kerran hienosta blogistasi. <3

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @mn: Joo! Pitää olla aina jotenkin valmiustilassa, nukkua yks silmä auki niinku meidän mummon kissa :D Itsensä hukuttaminen rutiineihin tuo hetkellistä rauhaa, silloin ei tarvitse ajatella niin paljon..

  Kiitos kun oot niin kiva<3

 3. Maija Kirjoittaa:

  Pakko kysyä: oletko käynyt ammattilaisten kanssa puhumassa tilanteestasi?
  Paljon tsemppiä jaksamiseen!

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Maija: Enemmän tai vähemmän~~

  Kiitos ja tsemppiä sullekin!

 5. BonaFide Kirjoittaa:

  Hyvin tuttua, kiitos älleen tästä, kiitos että sanallistat kaiken kuviksi ja sanoiksi, visuaaliseksi kokonaisuudeksi, mitä vertaiset, minä mukaan lukien käyn läpi.

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @BonaFide: Oot aivan ihana! Kiitos<3

 7. Piia Kirjoittaa:

  Ehkä joku mindfulness-tekniikka (tietoinen hyväksyvä läsnäolo) voisi auttaa: ollaan vain tässä ja todetaan, että nyt tuntuu tältä. Tämä on vain tunne, ja tämä menee aikanaan ohi. Psykologi varmaan osaisi auttaa siinä? Tai kun olet hyvä visualisoimaan, ehkä voisit käsikirjoittaa dialogin, mitä sanot, kun äiti seuraavan kerran ilmestyy uneesi?

  Minulla on päinvastoin, tekisi mieli vain paeta nukkumiseen, kun ei aina jaksa päivän velvollisuuksia. Mutta kun ikää on enemmän, on tullut enemmän etäisyyttäkin lapsuusaikaan.

 8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Piia: Tuota aina toistelen itselleni, että tää on vaan tunne ja se menee kyl ohi. Tuntuuhan se fiilis joka tapauksessa ikävältä, mut pitää vaan yrittää olla kärsivällinen. Hyviä vinkkejä joita pitää mielessä :)

 9. Saiccu Kirjoittaa:

  Mun on iltaisin myös vaikea rauhottua ja nukahtaa. Vaikka on väsyttävä iltalääke, mutta se on niin vaikeaa. Pään sisässä myllertää sellanen sirkus, jota on vaikea saada vaimennettua. Ja poikkeuksetta pakenen sitä tilannetta menemällä isälle yöksi nukkumaan, jossa pystyn sitten paremmin rauhoittumaan.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

elokuu 2015
ma ti ke to pe la su
« heinä   syys »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31