onko koskaan liian myöhäistä..?

21.02.2014 - 14:14 / KuningatarAlkoholi.



don’t stop, belieeeevin’
hold on to the fee-ee-liinnn’

Kategoria: alkoholismi, alkoholistien lapset, en tiedä en osaa, riippuvuus.



6 vastausta - “onko koskaan liian myöhäistä..?”

  1. Badger Kirjoittaa:

    Kun olimme skidejä, minä ja veljeni olimme toistemme liittolaiset meidän alkoholisoituneessa kotitaloudessa. Silti emme nykyisin oikein puhu keskenämme, mikä tietysti surettaa ja harmittaa.

  2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @Badger: Se on todellakin suuri harmi :(
    Alkkariperheessä on kai vaikeaa muodostaa samanlaisia, kestäviä sisarussuhteita kuin stressivapaassa ympäristössä jossa lapset saa olla lapsia.

  3. Rika Kirjoittaa:

    Hei.
    Yhdellä perheenjäsenelläni on edelleen ongelmia, nuorempana hän kohdisti ongelmansa minuun, olin hänen nyrkkeilysäkkinsä. Jossain vaiheessa hän alkoi kohdistamaan ongelmansa muualle ja oli kuin mitään ei koskaan olisi tapahtunut meidän välillämme. Vuosia olin katkera hänelle, en unohtanut tai antanut anteeksi. Annoin hänen vajota omiin ongelmiinsa, enkä olisi surrut jos hän olisi tappanut itsensä.
    Mutta koska hän on perheenjäsen, hän on aina elämässäni taustahahmona ja tämän vuoden alussa ja hän taas kerran teki jotain tyhmää ja minä viimein halusin puhua hänen kanssaan kaikesta siitä, mitä hän on aiheuttanut ongelmillaan minulle. Hän sanoi, ettei voinut puhua, mutta pyysi viimein anteeksi kaikkea, mitä oli tehnyt.
    En olisi koskaan uskonut, että voisin antaa anteeksi, mutta sillä sanalla on enemmän voimaa kuin voisi kuvitella.

    Suosittelen sinua yrittämään korjaamaan välit veljesi kanssa.

    Voimia!

  4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @Rika: Hienoa, että sait sen kaipaamasi anteeksipyynnön! Se voi vaikuttaa pikkujutulta, mut anteeksipyyntö on usein se ensimmäinen tärkeä askel ihmissuhteen korjaamisessa. Toivottavasti itsekin onnistun tässä :)

    Tsemppiä myös sulle<3

  5. Maria Kirjoittaa:

    Hullua! Olen maalannut aika samanlaisen maalauksen kuin sinä, tuo tuossa viimeisenä :) Löysin vastikään nämä sarjakuvasi, hienoja ja voi kuinka tuttua. Isäni oli alkoholisti, hän kuoli kun olin 14 ja veljeni 11. Meillä on kyllä veljeni kanssa hyvät välit, olen aina ollut iloinen ja kiitollinen veljestäni ja lapsena leikimme paljon yhdessä.

  6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @Maria: Kiitos! Ihanaa, että löysit tänne :) Todella upeaa, että sinulla on noin hyvät välit veljeesi. Onhan se totta, että alkoholistivanhempi voi joillain vahvistaa sisarussidettä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus



Heipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

helmikuu 2014
ma ti ke to pe la su
« tammi   maalis »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728