.,…,,,.,.,.,.,.

9.07.2016 - 12:10 / KuningatarAlkoholi.


manip_1 manip_2 manip_3 manip_4 manip_5 manip_6 manip_7 manip_8 Tein itselleni vihdoin fontin koneella, siksi ehkä näyttää erilaiselta. Säästyy kyl paljon aikaa kun ei tartte aina kirjoittaa käsin :> t. laiska

Kategoria: alkoholismi, alkoholistien lapset.



6 vastausta - “.,…,,,.,.,.,.,.”

  1. T@u Kirjoittaa:

    Ensin harmistuin kun näin koneella kirjoitetut tekstit, mutta tarkemmin katsottuna fontti olikin persoonallinen ja sarjikseen sopiva. Mikä tietysti selittyy omatekoisuudella. Toivottavasti jaksat piirtää sarjakuvaa useammin sen seurauksena. Paras ja ainoa sarjis, mitä jaksan seurata tällä sivustolla. Teema on kiinnostava, vaikka ei itseäni juuri kosketakaan. Olisi mukava nähdä minkälaisia sarjiksia saisit aikaan muistakin aiheista. Hyvää jatkoa ja menestystä!

  2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @T@u: No hyvä että fontti on ok, epäröin vähän sen suhteen, mutta se todellakin säästää aikaa. Olen kyllä pitkään ollut aika laiska päivitysten suhteen. Ei jotenkin inspaa ja joistakin näistä aiheista on yllättävän vaikea piirtää. Mut ei hätää, säännöllisen epäsäännöllisiä päivityksiä nyt vähintään voin luvata :D Kivaa että jaksat lukea ja kiitos tsempeistä!

  3. Piia Kirjoittaa:

    Aloin jossain vaiheessa ottaa lähipiirin hankalien ihmisten kommentit zeniläisenä harjoituksena, jossa tavoitteena on pysyä tyynenä ja myötätuntoisena, mutta pitää tietty etäisyys. Etäisyys siksi, että jos suostuin tekemään jonkin palveluksen, tunnin päästä jo soitettiin ja pyydettiin uutta ja siitä tahti olisi vain kiihtynyt.

    Kun minulta jo moni särmikäs sukulainen on ehtinyt kuollakin, jälkeenpäin on jäänyt paljon parempi fiilis, jos kanssakäyminen oli päättynyt tuohon zeniläiseen harjoitukseen eikä riitaan.

    Nyt hankalista sukulaisista on jäljellä enää skitsofreniaa sairastava äitini, joka ei ole tarkoituksellisesti ilkeä, mutta jonka harhat saavat hänet näkemään useimmat ihmiset pahoina. Pitäisi varmaan avautua jonnekin omaiset mielenterveystyöntukena -puhelimeen, kun olen niin väsynyt kuulemaan hänen vastenmielisiä tarinoitaan muista ihmisistä. Kun ihmisistä noin joka 1/50 on skitsofreenikko, voin kuvitella, että nämä voivat saada aikaan melkoisia sotkuja ”nähtyään” tai ”muistettuaan” ties mitä, mikä ei ole totta.

  4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @Piia: Se, että oppii käyttämään sanaa ’ei’ on todellakin iso askel myrkyllisissä ihmissuhteissa. Ja että osaa ottaa etäisyyttä ja jättää ne sepittelyt omaan arvoonsa. Mulla ei taida kyl riittää zen näihin kaikkiin :D

  5. ujo Kirjoittaa:

    Moi! Piti tulla erikseen kiittään tästä postauksesta. Mulla on vaikea suhde muutamaan sukulaiseen ja tää postaus auttaa mua käsittelemään asioita aina kun oon ollu tekemisissä niiden kanssa.

    Saa nähdä kauanko itsellä menee sen lopullisen askeleen ottamiseen, olisin varmasti pannut välit poikki aikoja sitten ellen tietäisi sen tuottavan vaikeuksia muille sukulaisille ja pelkäisi että osa just lähtee puolustamaan.

    Aaa mut siis puhuva postaus, kiitos siitä. Oot tosi vahva ihminen kun oot pystyny pitämään välit etäisenä kaikesta manipuloinnista ja sellaisesta huolimatta :)

  6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @ujo: Hei ujo :D Voi kiitos, miten ihana viesti. Myrkyllisestä ihmissuhteesta voi olla todella vaikea kävellä pois; en siis itsekään ole täysin laittanut välejä poikki äitiin (se olisi aika vaikeaa, koska se tarkoittaisi että minun pitäisi laittaa
    välit poikki myös isän ja veljen kanssa). Mut niin…katsotaan miten käy.

    Tooodella paljon tsemppiä sulle!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus



Heipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

heinäkuu 2016
ma ti ke to pe la su
« kesä   elo »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031