Mummo-parka

10.01.2016 - 16:04 / KuningatarAlkoholi.


mumm_1mumm_2 mumm_3 mumm_4Mummo tekee tätä siis nykyäänkin :/ (viimeksi nyt jouluna, köh)

Kategoria: alkoholi, alkoholistien lapset, lapsuus, riippuvuus.4 vastausta - “Mummo-parka”

 1. MM Kirjoittaa:

  Ikävä tuo kierre. Mitähän mummon pohtii tästä historiasta?

  Ja onpa sitten ollut rattoisa joulu. :( Itse olen päässyt näistä lapsuuden perhejoulun ”riemuista” eroon, kun sain omia lapsia ja ryhdyttiin viettämään jouluja oman perheen parissa.

  Tästä on jo vuosia aikaan, kun havahduin uutena vuotena, että onpas kiva viettää näitä erilaisia juhlapyhiä pelkäämättä ja pettymättä, suunnitella ja juhlia pyhät oman mielen mukaan.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @MM: No älä :| Tää sarjakuva saikin inspiraation just siitä kun mummo voivotteli tätä kierrettä. Vähänkö hienoa, että nyt voit viettää haluamaasi joulua! Todella upeaa. Kyllä juhlan pitää tuntua juhlalta.

 3. M Kirjoittaa:

  Meillä oli kans aina mummu ja pappa tukena ja turvana. Harva se viikonloppu joku meistä lapsista juoksi mummulle soittamaan poliiseja, ku meillä ei ollu puhelinta. Toisinaan pappa tuli meille puhumaan että juopot lähtis pois ja me lapset päästäis nukkumaan. Joulut oli kyllä aina ihan hirveitä. Mua masensi joulu vuosien ajan kotoa pois muuttamisen jälkeenkin. Vasta ihan pari viimeisintä vuotta oon pystyny ottamaan lunkisti ja nauttimaan lomasta jouluna. Mutta jouluihmistä minusta ei kyllä saa :( Inhottaa se perhe-keskeisyys ku kaikilla ei todellakaan perhettä sen varsinaisessa merkityksessä ole. Ja ihmiset kyselee että millä porukalla kukakin joulun viettää ja että kai minäkin aion kotiin jouluksi mennnä? Minne kotiin? Mun kotihan on juuri tässä ja nyt. Äiti ei todellakaan kuulu mun ”kotiin”.

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @M: Mummot ja papat on arjen sankareita<3 Niin, joulu ei todellakaan ole kaikille ilon ja juhlan aikaa. Jotkut lukijat ovatkin maininneet täällä, että he ovat löytäneet oman perheen ystävistä. Sellainen porukka pitäis itsekin hankkia. Lauma yksinäisiä susia joiden kaa viettää joulua haha :D Mutta enpä minäkään ole erityisemmin jouluihminen..

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

tammikuu 2016
ma ti ke to pe la su
« joulu   helmi »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031