I’ll fake it ’till I make it

21.03.2014 - 12:24 / KuningatarAlkoholi.
6 vastausta - “I’ll fake it ’till I make it”

 1. Mikko Kirjoittaa:

  Mulla on ollut tämän vuoden aikana aivan liikaa omaa aikaa, ja kun Tampereen sosiaalitieteiden tutkimusohjelman pääsykoemateriaalit ilmestyy vasta 10.4., niin ei voi edes niihin uppoutua. Vaikka sitten toisaalta nyt on vain ahdistanut niin paljon, ettei lukemisestakaan ole tullut yhtään mitään. Mutta toisaalta työharjoittelu alkaa huhtikuussa, joten se täyttää kivasti päiväni sitten jatkossa. Psykologillakin pitäisi käydä vielä kahdesti kevään aikana, jeeeeee.

  Ja sitten toisaalta koulun kolmen projektin takia mulla on olo, että multa odotetaan paljon ja etten vastaa odotuksiin, niin tulee voimaton olo siitäkin. Ja ahdistuneena ei aina riitä voimat olla reipas. Etätyöskentely on hankalaa sillä tapaa.

  Ja sitten samaan aikaan ihmisten ilmoilla pitää olla kulissit ja hymy päällä, ettei kukaan vaan huolestu minusta. Mikä on ihan kivaa, kun tekisi mieli välillä vain itkeä.

  Ristiriitaisuus on ihan liian tyhmää.

  Mutta tiivistäen kai olis kivaa, jos olis jokin rytmi elämässä, motivaatio lukemiseen ja vähemmän ahdistuneisuutta. Jee, jee.

  T: sori terapiaistunnostani

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Mikko: No mutta tämähän ON terapiablogi :D Täällä saa purkaa sydäntään/pohdiskella niin paljon kuin haluaa. Tykkään lukea näitä ~

  Äh, miks tää ahdistus tulee aina kaiken tielle? Me voitais olla supermenestyneitä maailmanvalloittajia mut nää mielenterveyshommelit estää meitä saavuttamasta kaikki potentiaalimme. Mietin joskus, millasta mun elämä ois jos olisin ok. Oisko mulla sata kaveria ja ohjelmaa joka viikonpäivälle? Matkustaisinko enemmän? (Kaveri pyysi inter-rail matkalle mutten menny koska ahdistus).

  Mut kiva et saat niin paljon tekemistä ens kuulle (toivottavasti ahdistus pysyy kurissa!) Ja tsemppiä lukemiseen :)

  (jshafagghsdgfj kiitos kun tykkäsis fb:ssa! ruokit egoani suuresti :3)

 3. Mikko Kirjoittaa:

  Niin ja joo, en osannut tuohon edelliseen erittäin tärkeään merkintääsi kommentoida, mutta uskalsin kuitenkin nyt ekaa kertaa blogia mainostaa naamakirjassa (stigman pelko on aika vahva edelleen kuitenkin). Toivon mukaan sait uusia lukijoita ja kaksi ystävääni onkin kommentoinut minulle, että miten hyvä ja rohkea blogi tämä on! Joten vaikeuksista vain voittoa kohti. :)

 4. Mireille Kirjoittaa:

  Tehokkaita aikasyöppöjä/itsensä kiiruuksisena pitämiskeinoja: lukeminen, elokuvien/sarjojen putkeen kyttääminen (menee ainakin pari päivää ihan kivasti tolleen), ilmaisriennoissa juokseminen (koulujen oppilaskonsertteja, tanssinäytöksiä, katutapahtumia, ilmaisluentoja), uudet urheiluharrastukset ja vaikka johonkin tiettyyn tapahtumaan/muuta päämäärää varten treenaaminen, omat taide projektit, taide skillzien treenaus, urban exploring, pitkät kävelyt, Polyvore. Oiskos tossa nyt kaikki mitä tulee äkkiseltään mieleen semmosta jossa ei välttämäti tartte muita ihmisiä taikka ryhmää…. niin paitsi tietysti noissa ilmaisriennoissa tarttee kyllä vähän muiden ihmisten apua että on joku tapahtuma johon mennä. :D

  Henk. koht. tykkään kyl käyttää aikaa liikkumalla. En tiiä mikä sun tilanteesi on, mutta mulla se buustaa energiatasoja että sitten on sopivassa mielentilassa, jotta voi puuhailla kaikkea muuta.
  Jos kokeilet vaikka Helsinki Midnight Run:iin treenausta ja tuut mun kaa sitten juoksee pitkin Hesaa 30.8.? :D

 5. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Mireille: Itse tykkään kevyestä lenkkeilystä, urheilu saa aina hyvälle mielelle :) Ei taida kyl into riittää kuitenkaan edes mini maratonin juksuun, hehee.

  Mut kyl meidän pitäis oikeesti treffata hei, vaikkei ehkä juoksun merkeissä :DD Oon oikeesti ihan kiva tyyppi; tän blogin synkkyys voi vähän hämätä~
  Oon varmaan myös menosssa ens lauantaina Tampere Kupliiseen, taidepiirin ihmisiä on aina mukava tavata ^^

 6. Mireille Kirjoittaa:

  Näin pitäis vaikka Tampereesta en oikeen tiiä. Budjetti on melkeen aina elämän tiellä. XD Mutta mutta… eikös tässä joku ollut puuhaamassa tai alottelemassa tai ainakin heitti ajatuksen ilmaan että joku sarjakuvabloggaaja miitti olis hyvä idea?

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

maaliskuu 2014
ma ti ke to pe la su
« helmi   huhti »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31