***

11.03.2014 - 19:12 / KuningatarAlkoholi.



Toivottavasti tekin jaksatte toivoa.
Mut kyl mä tajuun, jos joku ei jaksa. Mielenterveysongelmat on paska juttu ja vaikeita ja raastavia ja kuluttavia ja ja ja no kyllä te tiedätte

Kategoria: alkoholistien lapset, mielenterveysongelmat.



6 vastausta - “***”

  1. Amanda Kirjoittaa:

    Hei, löysin blogisi sattumalta blogilistalta. Olet tosi lahjakas! Sarjakuvat olivat kauniisti piirrettyjä, mutta samalla niistä välittyi masennuksen ja alkoholismin totuus karuna. Itselläni on ahdistusta ja masennusta, ja taustalla vaikuttaa myös ainoan elossa olevan vanhempani ongelmat alkoholin kanssa (mm. rattijuopumuksia). Olen kuitenkin siinä mielessä sinua onnekkaampi, että vanhempani ei ole koskaan ollut väkivaltainen tai ilkeä, eikä hänen juomisensa ole ollut jatkuvaa vaan enemmänkin kausittaista.

    Tsemppiä sinulle! Jään seuraamaan blogiasi. :)

  2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @Amanda: Vau, kiitti kehuista! <3 piristit iltaani :'D
    Alkkarin läheisenä on aina rankkaa, olipa mukana väkivaltaa tai ei, fyysistä tai henkistä. On kuluttavaa kun pitää jatkuvasti huolehtia ja murehtia jotain, mihin me läheisinä emme voi edes vaikuttaa (oma äitini onneksi vihaa autolla ajamista, joten en ole koskaan joutunut pelkäämään että hän kolaroisi ja tappaisi itsensä/jonkun muun. Pieni lohtu).
    Toivotan sulle kaikkea hyvää ja tsemppiä! Et ole yksin näiden asioiden kanssa, rakas Amanda :)

  3. Miiruliini Kirjoittaa:

    Nää on niin hyviä, olet lahjakas ja osut asioiden ytimeen! Kiitos!

  4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @Miiruliini: Kiitos!! :DD Ihana kommentti ^^
    <3

  5. Laura Kirjoittaa:

    Heips, olen lueskellut tätä sinun blogiasi jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta rohkaisin itseni kommentoimaan tänne. Olet tosi taitava piirtämään sarjakuvia! :)

    Olen hyvin iloinen sarjakuvablogisi löytämisestä, koska samaistun moniin tuntemuksiisi hyvin paljon. Elän tällä hetkellä alkoholisti-isäni kanssa saman katon alla ja vielä olisi kolme vuotta kestettävänä täysi-ikäisyyden saavuttamiseen. Kärsin tällä hetkellä myös nimenomaan näistä mielenterveysongelmista, jotka ovat tulleet ilmi isäni vakavan alkoholiongelman myötä.

    Kiitos paljon näistä sarjakuvista, vaikka rankkaa aihetta nämä käsittelevätkin. Nämä muistuttavat, etten ole yksin maailmassa näiden ongelmien kanssa! <3

    Paljonpaljonpaljon tsemppiä sinne! :)

  6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    @Laura: Ihanaa, että esittäydyit! (ja jätit niin kivat kehut :D). On aina jännä kuulla, kuka blogiani lukee.
    Harmi, että oot vielä toistaiseksi jumissa kotona :( Muistan vielä, kuinka itse silloin alaikäisenä toistelin mielessäni ’Vielä x vuotta jäljellä ja sitten oon vapaa!’. Ne oli rankkoja aikoja.
    Joudut vielä sinnittelemään vähän aikaa, mutta toivottavasti helpottaa pian! Ei tässä oikeen sanat paljoo lohduta, mutta ansaitset oikeesti kivoja juttuja ja onnellisen elämän. Tsemppiä, Lauraseni <3<3 Et ole yksin, ei kukaan meistä oo :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus



Heipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

maaliskuu 2014
ma ti ke to pe la su
« helmi   huhti »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31