Irti noidan kehästä osa 2

25.11.2013 - 21:26 / KuningatarAlkoholi.


Kategoria: sälää.11 vastausta - “Irti noidan kehästä osa 2”

 1. Vili Kirjoittaa:

  Luin tän pariinki kertaa ja en ollu tunnistaa itseäni… kunnes tajusin, et mun elämä on tosiaankin ollut aina aika hetkistä, ehkä hieman kaoottistakin. Koskaan ei olla samassa asunnossa isän kanssa asuttu yli 3 vuotta ainakaan, monet päätökset tehdään nopealla ajalla ja ilman varoituksia. Musta ihan normaalia enkä niinkään stressaa asiaa. Suhteessa oon saanut kuitenki valitusta osakseni, kun hänen perheessä on aina suht pienistäkin asioista ilmoitettu vähintään 3-4 päivää aikaisemmin ja isommista ainakin 2 viikkoa aikaisemmin.. Joka taas tuntuu musta hyvin oudolta, vieraalta ja jopa tyhmältä. Oon sanonu monta kertaa, et enhä mää ny noin paljoo aikasemmi voi sitä tietää. Okei, aina ny ei voi tietääkkää, mut sait varmaan punaisest langast kii. :’D

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Viliii :’D
  Älä huoli, nää sun kommentit on pajon selkeempii kuin 99% mun sarjiksista :DD
  Ja tosiaan, sitä huomaa vasta ku tule kosketuksiin muiden kaa, miten ’vääristyneet’ omat rutiinit on (tai noh, kyl mäkin edelleen uskon kivenkovaan että sellainen pieni, jatkuva kaaos on normaalia, hei kamoon, pitää asiat jännittävinä :’D) mut joo hehheh

 3. Mikko Kirjoittaa:

  Minulle on taas asetettu suuria odotuksia, jopa hyvinkin negatiivisella tavalla (äitini totesi isällä, että he muuttavat erilleen heti kun minä olen valmistautunut ylioppilaaksi ja minun äitini oli kuitenkin vanhemistani se, joka ei alkoholia nauttinut, hah). Ja siksi olen tavallaan kasvanut myös vaatimaan itseltäni paljon ja pyrin tekemään asiat aikataulun mukaisesti tai sitten tulen morkkikseen siitä. Vaikka ainahan sitä hiukan saa antaa itselleen armoa, kunhan ei liikaa.

  Mutta samaan aikaan joidenkin asioiden hoitaminen kunnolla alusta loppuun on minulle hankalaa. Ei kaikkien, mutta jotkin asiat vain tuntuvat todella vaikeilta. Ehkä se myös näkyy siinä, että joistakin ihmissuhteista on helppo päästää irti, vaikka niiden tahtoisi säilyä. (Toisaalta sitä huomaa tai ainakin itsestäni tuntuu toisinaan siltä, että takerrun joihinkin ihmisiin, mutta se nyt onkin ihan toinen juttu)

  Jänniä on nämä jutut, itsekään en heti hahmottanut itseäni tästä, mutta mietin hiukan niin onhan joitakin noita asioita, missä tämän huomaa. Mutta ne eivät ehkä korostu siinä mielessä kuin teoria väittäisi, me ihmiset kun olemme kuitenkin erilaisia ja se on aina välissä hyvä muistaa.

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Mikko: Oot aivan oikeas! Jokainen on yksilö ja kokee asiat eri tavalla. Monet näistä piirteistä ei varmaan ees päde kaikkiin alkkisten lapsiin.
  Mulla on muuten sama ongelma ton takertuvuuden kaa, tai mä jotenkin pelkään et tukahdutan ihmiset ja ne lopulta jättää mut tai jotain.

  JEP JEP.

 5. Mikko Kirjoittaa:

  Sitä kai pelkää alitajuisesti, että on itse yhtä rasittava ja tukahduttava tärkeille ihmisille kuin omat vanhemmat olivat itselleen. Ja sitten oma ennustus saattaa vielä toteutuakin, kun käyttäytyy kuten käyttäytyy. :/

 6. Hooam Kirjoittaa:

  Hei Kuningatar Alkoholi, sait juuri uuden lukijan. Ehkä minäkin vielä uskallan puhua omista taustoistani jollekin. Kiitos ♥

 7. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hooam: Kiitos tosi paljon itsellesi! Kommenttisi piristi päivääni :’D

  Ja älä turhia kiirehdi, taustoistaan voi puhua sitten kun on siihen valmis.
  *hali*<3

 8. joku Kirjoittaa:

  Voi hitto, nyt osu ja uppos. Omassa kodissa ei ollu kyse alkoholismista vaan skitsofreniasta, mut tähän mennessä oon tunnistanut melkein kaikki näistä kuvauksista.

 9. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  joku: Skitsofrenia kuulostaa tosi rankalta! Meilläkin on suvussa nuita mielenterveysongelmia, joita on sit viinalla lääkitty. Välillä kyl on vähän vaikee tietää, kumpi tuli ensin: alkoholi vai melenterveysongelmat.
  Paljon voimia sulle!

  <3

 10. Maijju Kirjoittaa:

  Sulla on ihan sikahyviä pointteja O_O Tuntuu et silmät ihan aukee kattoo asioita IHAN eri tavalla, kun näkee näitä! Haluisin itteki hankkia nyt kyl tietoo just tuosta miten vanhemman alkoholismi vaikuttaa lapseen, koska on jo niin monta kohtaa joihin samaistun ja joihin en oo aiemmin löytäny mitään selitystä. Siis apua, kiitos et oot tehny tän blogin, kyl ruppeen ehtimään lisätietoa tästä aiheesta! :D

 11. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Maijju: Kiitos vaan itsellesi kun luet! Päiväni piristyi kommentillasi ^__^

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

marraskuu 2013
ma ti ke to pe la su
« loka   joulu »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930