en tiedä en osaa

6.11.2013 - 22:30 / KuningatarAlkoholi.
6 vastausta - “en tiedä en osaa”

 1. marja Kirjoittaa:

  Kuinka voimakas ja tärkeä blogi. Jään seuraamaan.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  suurkiitos marja! kommenttisi piristi iltaani :)
  *hali*

 3. Mikko Kirjoittaa:

  Itse olin lastenohjaajana ala-asteikäisille kesällä korkeakouluharjoittelussani, hiukan erilaisia kuin aivan pienet, mutta kuitenkin varmaan samaista syistä kehittynyt tietyissä tilanteissa paineen sietokykyä. Ihan aina paineita tosin ei pysty pitämään sisällään, mutta turha niitä on toisaalta padota.

  Ja toi lasten iltasatu tuo vain sen mieleen, miten innoissaan yksi lapsi puheli, että tänään hän menee ostamaan uusimman Iphonen, 600 euroa vain, ja sitten selitteli sen uusia hienoja ominaisuuksia. Ei siinä oikein voinut sanoa mitään. Nyökytellä vain päätään ja ihmetellä, että mitä ihmettä.

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Mikko: Kiva et siitä paineensietokyvystä on sit jotain hyötyä, heh :D ja juu, näilläkin skideillä on toki iPhonet ja iPadit ja kaikki.
  Hieno sukupolvi~ ^^

 5. Tala Kirjoittaa:

  Toivon ettet vastaa jos tämä on liian henkilökohtainen kysymys, mutta… millaisia dissosiaatiotilasi ovat?

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Tala: Kun dissosioin musta tuntuu siltä, kuin olisin sakeassa sumussa. Kaikki on jotenkin epätodellista, vähän niinkuin unessa. Tuntuu melkein kuin ois oman kehon ulkopuolella ja mikään ei vaikuttais muhun. En oo oikeasti läsnä kun puhun ihmisille tai ihmiset puhuu mulle. En oikeesti kuuntele mitä mulle sanotaan ja unohtelen asioita (kuten se mitä mulle on sanottu 2 sekuntia sitten)

  Sitä on vähän vaikee selittää, mut yritin :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

marraskuu 2013
ma ti ke to pe la su
« loka   joulu »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930