sälää_2

27.10.2013 - 12:19 / KuningatarAlkoholi.
16 vastausta - “sälää_2”

 1. Vili Kirjoittaa:

  *taputusta* Hienoa, se siis, että uskallat viimeinkin sanoa ei! Se on iso askel parempaan päin. Voimahalit sulle!

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Voi kiitos Vili! :D
  Vieläkin on vähän syyllinen olo (niinkuin aina), mut kyl mä tiiän, et mä tein oikean päätöksen.
  Paljon haleja sullekin<33

 3. Leksa Kirjoittaa:

  Voi helkkari. Törmäsin äsken blogiisi, luin kaiken läpi ja nyt vähän itkettää. Pelkästään jo tämä postaus sai minut hajoamaan kappaleiksi lattialle samaistumisesta. Anteeksi, että avaudun vähän. Minun tapauksessani isä juo, on nyt ollut vuosia työkyvyttömänä sairaslomalla ja masentunut sen vuoksi. Olen ihan täysin isin tyttö ja hajottaa. Äidin kanssa en osaa tulla toimeen ja sitten kaikki liimataan yhteen piparkakkukulisseilla. Muutin itsekin 400 kilometrin päähän ja sieltä ne lonkerot vielä kahden vuoden jälkeenkin kurkottelevat. Teeskentelen, että se piparitalo on oikea perhe ja kaikki on hyvin. Koko perhe teeskentelee, että kaikki on hyvin. Siitä ei puhuta, piste.

  En edes kehtaa puhua tästä internetissä omalla naamallani, piti ottaa blogin osoite pois ja vaihtaa nimi. Huoh.

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hei Leksa!
  Nää on tosi, tosi vaikeita asioita, ja on täysin ymmärrettävää, että haluat pysyä anonyyminä. Mulle on kyl tosi suuri kunnia, että päätit avautua täällä mun blogissa! Kiitokset sinulle siitä :) On tavallaan lohduttavaa kuulla (vaikkakin surullista), että on muitakin joilla on samanlaisia tarinoita kerrottavana kuin mulla.

  Paljon, paljon lämpimiä halauksia sinulle<3

 5. Leksa Kirjoittaa:

  Halaukset takaisin, jään lukemaan juttujasi. <3

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  oih, ihana kuulla… :3

 7. X Kirjoittaa:

  Hienoa, että valitsit itsesi parhaaksi. Syyllisyyttähän se ainakin mulla aiheuttaa, vaikka tiedänkin valinneeni oikein. Syyllisyys on onneksi helpottanut vuosien kuluessa.

  Huippu tuo vika kuva. <3 Kohti parempaa. Pienin askelin. Paljon voimia!

 8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Kiitoksia X!<33

 9. Tepe Kirjoittaa:

  :( Osaan ihan pienellä tavalla samaistua tohon tilanteeseen. Vaikken koe, että mun vanhemmilla ois alkoholiongelmaa, niin mulla on paljon ahdistavia tuntemuksia olla niiden kanssa jos ne on humalassa. Lähinnä äidin seurassa.

  En voi tietenkään sanoa, että ’tiän miltä susta tuntuu’ mut voin sanoo et ’voin ees vähän kuvitella mitlä susta tuntuu’. Ja, että puhuminen oikeesti auttaa, vaikka onkin niin kliseinen asia sanoa..

 10. LONE Kirjoittaa:

  Täytyy kans sanoa, että tää blogi on meinannu saada mutkin itkemään aina kun oon tullu plärään tätä. Ihan omakohtaste kokemuste vuoksi, mutta myös myötätuntoinen sääliä sua kohtaan, että sunkin on täytyny kokea jotain tollasta. :(

 11. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hei LONE :)
  Ihanaa että nää mun raapustukset saa lukijat näinkin tunteikkaaksi! Ei nyt sentään oo kiva saada ketään itkeen, mut taiteiliana kuitenkin haluais pystyä herättämään voimakkaita tunteita ihmisissä.
  Harmi että sinullakin on samankaltaisia kokemuksia. Paljon halauksia<3

 12. Mireille Sillander Kirjoittaa:

  Paljon halauksia sullekkin. Hieno postaus. Vanhempien kanssa pulaaminen on aina iso ja hankala juttu. Ne on kuitenkin osa elämää.. ainakin jotain lukua. Älä ole itselles liian ankara jos tunnet syyllisyyttä. Aika normaali tunne ihmiselle ja etenkin kun on tosiaan kyse sun rakkaistas. Vahvuutta on joskus pysyä erossa ja löytää turvaa itsestään. :)

 13. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Viisaita sanoja Mireille! Mun pitää tosiaan yrittää olla armollisempi itselleni. Huoh, nää on vaikeita juttuja!

  *hali*<3

 14. Ofelia Kirjoittaa:

  Tulin kommentoimaan tähän vaan että hei, Sampo Marjomaa on IHANA!!!! :( Ihan kipeen skitsofreenistä ja RAIVOSTUTTAVAA!!!

 15. Ofelia Kirjoittaa:

  MITÄ IHMETTÄ????!!!!! Mä kirjotin pitkän pätkän ja välistä hävis paljon joten nyt toi näyttää ihan hullulta toi kommentti. :D

  Eli siis: Mutta pakko lisätä että totaKIN samaa meillä on ollut ja on edelleen, että äiti saattoi lyödä ja saattaa edelleen huutaa ja haukkua ihan silmittömästi, mutta jotenkin unohtaa kaiken tosi nopeesti. Eikä noista voi puhua ilman kolmatta maailmansotaa…ja arvaa kuinka montaa kerta mulle on huudettu että oon sairas ja päästäni vialla kun keksin tollasia juttuja. >:(

 16. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Ofelia: Haha, ihmettelinkin tuota Sampo Marjomaa-kommenttia :D Sivusto varmaan temppuilee, harmi että pitkä kommentti katosi.

  Joo mä oikeesti meinasin tulla hulluksi ihmisten vähättelyn ja hyssyttelyn ja maton alle lakaisemisen vuoksi. En nykyäänkään tiedä, miten asioihin kuuluu reagoida, kuuluuko jostain loukkaantua vai en. Olen päätynyt lopulta siihen, että etäännytän itseni kaikesta ja olen tunnekylmä :/

  Voih iso hali siulle<3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

lokakuu 2013
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031