…..

13.10.2013 - 19:00 / KuningatarAlkoholi.
5 vastausta - “…..”

 1. Toinen aikuinen lapsi Kirjoittaa:

  Tässä mä olen, just näin.

 2. Nappi Kirjoittaa:

  Itse olin samassa tilanteessa 6 vuotta sitten. Porukoitten riidat, avioerot puhumattakaan alkoholin käytöstä söi sisältäpäin. Ehkä ensimmäinen sarjakuva joka osuu lähelle mitä itse tunsin silloin.
  Sitten sattui jotain ihan uskmatonta, kun olin enemmän kuin pohjalla, tuli mukaan mies, joka muutti kaiken. Juuri sillä hetkellä kun eniten sitä kaipasin ja vähiten odotin, juuri silloin tuli joku joka nosti minut ylös. 5vuotta kuljettu ja ahdistus on vain muisto menneestä.

  Sinulla on IHANA blogi! Ihana tapa ilmaista asiat kuvien ja teksin yhdistelmällä, aivan mahtava, koukutuin ihan kokonaan! :) Tsemppiä!

 3. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Nappi: Kiitos kun jaoit tarinaasi! Aivan mahtavaa että oot löytänyt noin ihanan miehen, vau :D Ihanaa kuulla, että hyviä asioita tosiaan voi tapahtua vielä kun on vajonnut ihan pohjalle.

  Ja kiitos tosi paljon kehuista! *hali*

 4. Ville Kirjoittaa:

  Näyttäis pikemminkin siltä että oot emotionaalisessa kehityksessä menny jonnekin mestaritasolle ja osaat käsitellä tosi vaikeitakin asioita huumorilla ja objektiivisuudella.

  Äläpäs nyt vähättele.

 5. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  @Ville: Haha, kivaa että saat musta tällaisen mielikuvan :D Juu en halua nyt liikaa vähätellä. On totta, että tunteiden purkaminen sarjismuotoon on auttanut mua todella paljon (kuten myös ihanat lukijat jotka jättää näin upeita ja kannustavia kommentteja).

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

lokakuu 2013
ma ti ke to pe la su
« syys   marras »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031