:)

28.09.2013 - 13:05 / KuningatarAlkoholi.


Kiitokset teille kaikille, jotka olette tätä blogia käyneet vilkaisemassa tän parin viikon aikana! Ootte ihania<3

-K

Kategoria: ahdistus, alkoholistien lapset, sälää.11 vastausta - “:)”

 1. Wille Kirjoittaa:

  Purr <3
  Sinulla on hieno blogi tosi tärkeästä aiheesta! Toivon, että jatkat kokemusten ja tunteiden jakamista jatkossakin. Erityisesti, jos käyt tai oot käynyt AAL-ryhmässä. Kun olen itse sitä harkinnut…Ehkä tulen joskus kommenteissa jakamaan omiakin kokemuksia, mutta kuten tiedät se on hyvin pelottavaa ja ahdistavaa.

 2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Haha, voi Wille, jätitpä ihanan kommentin! Kiitos todella paljon rohkaisusta ^^

  Olen näiden vuosien aikana niin moneen otteeseen harkinnut AAL-tapaamisiin menemistä, mutta aina on viime hetkellä iskenyt tuo pelko ja epävarmuus. Ei pidä itseään pakottaa mihinkään, sit kun on valmis niin voi mennä :) Olet lämpimästi tervetullut jakamaan kokemuksia/ajatuksia täällä, jos joskus siltä tuntuu ja huvittaa. Itse aloitin tän sarjisbloggailun koska mielestäni netissä kynnys avautua on hieman matalampi.

  Paljon haleja sinulle!<3

 3. Aikuinen lapsi Kirjoittaa:

  Jaoin blogisi eräällä AAL keskustelupastalla. Puhut juuri siitä, mistä puhun ryhmässä. Tule mukaan ja Wille myös <3

  Ja mietin tässä, kun lehtijuttua voisi taas AAL:sta yrittää saada johonkin lehteen, että voisitko kuvittaa/voisiko jotain näistä lainata. Kirjoittelen lisää, jos juttua aihio edistyy.

 4. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Hei Aikuinen lapsi! Kiitos todella paljon kun linkitit blogiani :D
  Olen tässä vuosien varrella surffailut eri AAL palstoilla, ja on ollut todella mukavaa lukea muiden kokemuksia. Voit jättää kyseisen palstan linkin tänne jos haluat.

  Olisi kyllä mahtavaa saada omaa taidetta lehteen! Sarjakuviani saa toki käyttää, paitsi ei kaupallisiin tarkoituksiin (siis että sillä yritetään hankkia rahallista tuottoa: mainonta yms.) ja kunhan muistaa mainita taiteilijan.

  Jos homma edistyy niin pistä ihmeessä viestiä :)

 5. Leena Kirjoittaa:

  Pai. :)

  Hieno blogi, jonka vasta löysin, mutta tulen varmasti jatkossakin seuraamaan. Rohkea kerrontasi auttaa ymmärtämään asioita, joita ei ole uskaltanut ajatellakaan.

 6. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Oi, kiitos kovasti Leena! :D
  <33

 7. Huuhkis Kirjoittaa:

  Hai! Kommenttisi kautta tänne päädyin ja tyylikkäästi myöhässä ilmoittaudun lukijaksi, mutta tykkään lukea blogiasi hyvin toteutettujen juttujen ja tärkeiden aiheiden takia! Masennus, stressi, traumat ja kaikki niihin liittyvä ovat vaikeita aiheita käsitellä ja niiden toipumiseen menee AIKAA, joten seuraan mielenkiinnolla ja kaikella sympatialla aitoa ja rohkeaa tapaasi käsitellä niitä. Ja ilmaisu-tapasi on siis kaikin puolin hyvä! Tärkeitä asioita, joista soisin enemmän puhuttavan

  Jatka siis ihmeessä piirtämistä ja toivon ja haluan, että saat kaiken mahdollisen tuen tätä kautta ja paljon iloa! Minä ainakin tuen!

 8. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  adsfagfsgad voi kiitos Elli kun kirjoitit niin kiltisti!! On aina mukavaa, kun saa rohkaisua kokeneemmilta sarjisbloggaajilta :3
  Paljon haleja, oot ihana tyyppi<3<3

 9. Huuhkis Kirjoittaa:

  Ei mitään! Ole hyvä vain parahin Koo! <3 Kiva et rohkaistuit! Uusia (ja vanhoja tottakai) blogeja on aina kiva lukea! Itelläki oli aloittaessa ja on edelleen kannustavaa kun kommentoidaan, joten toivottavasti jaksat piirtää jatkossakin! : D

  Paljon haleja sinne kans! Ja itse olet!!<3<3<3<3

 10. JoukoK Kirjoittaa:

  Näitä on kiva lukea, kiitos :) Ja minusta piirrät hyvin!

 11. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

  Vau kiitos tosi paljon Jouko!
  Mukavaa että tykkäät :’D *hali*

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausHeipparallaa! Täällä asustaa parikymppinen opiskelijapoloinen. Blogini sisältää pääosin terapeuttista taiteilua. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen~ kuningatar.alkoholi@gmail.com

Arkisto

Kategoriat

Linkit

syyskuu 2013
ma ti ke to pe la su
    loka »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30